RUKOMETNI TURNIR “POŽEŠKI DJEČACI” – Najuspješniji rukometaši Valpova

Datum objave: 21. 4. 2017. | Kategorija: Sport

turnir

POŽEGA – Rukometni turnir “Požeški dječaci” završen je dodjelom pehara i medalja. Najuspješniji su bili rukometaši Valpova,drugo mjesto je pripalo ekipi Bjelovara,a treći je bio Osijek.Medalje je uručio Željko Mitrović ispred Požeškog sportskog saveza.

“Završio je 13. turnir, vidjeli smo odličan rukomet bez ozljeda,, naši požeški dečki su šesti, vrlo sam zadovoljan s njima, ali i sa svim sudionicima na turniru. Sav trud se isplatio,” naglasio je organizator turnira Hrvoje Jurković.

“Već nekoliko zadnjih godina naš klub sudjeluje na turniru koji organizira kolega Jurković jer na taj način promoviramo rukomet i u Valpovu jer se radi o jednom jakom turniru na koji dolaze vrlo jake ekipe. Vrlo je važno za ravoj ovih mladih rukometaša da sudjeluju na ovakvim jakim turnirima, stvaraju prijateljstva i razmijenjuju iskustva,” naglasio je trenere pobjedničke ekipe Alenko Bajer.

“Ovo je vrlo dobro, tradicija je i Požega nam je blizu jer ne može si svaki klub priuštiti odlaske na turnire. No, ovdje su domaćini to organizirali na vrhunskoj razini, odigrali smo pet utakmica, zadovoljan sam sa svojim dječacima jer na njima je budućnost. Dolazimo i nagodinu ,” rekao je trener trećeplasiranih Osječana Hrvoje Privšek.

TEKST: S. P.       FOTO: D.O.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn