RONILAČKI KLUB POŽEGA – Ljeto u znaku novih iskustava i edukacije

Datum objave: 24. 7. 2023. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Ljetne mjesece požeški ronioci itekako koriste ili za eko akcije ili za stažna ronjenja. Ovaj vikend dio ekipe bio je u Vodicama.

Ronioci Ronilačkog kluba iz Požege 22. i 23. srpnja bili su na ronjenju u Vodicama, u Dive Centru Vodice. Sedam članova ronilačkog kluba Požeg obišli su 4 različite lokacije i odradili 4 dubinska zarona do 20 m., dva Discovery zarona i 4 zarona na manjoj dubini (do 10 m). Ronili su na potopljeni brod PLAVI JADRAN u blizini otoka Prvića (u blizina naselja Šepurine), na tzv. zidu otoka Sokol i u blizini svjetionika kod otoka Sestrice.

Svi zaroni prošli su u najboljem redu, članovi su izrazili zadovoljstvo i uvjetima i viđenim na navedenim lokacijama kao i suradnji s voditeljima ronjenja Stipicom Birinom i Davorom Markovićem. Svoje iskustvo u ronjenju obogatili su Dalibor, Matija i Marija Ivanović, Emanuel Marković,Vladimir Petošić,Martina Makarević i dr.Ivan Domagoj Drmić.

Trenutno je u tijeku i tečaj za ronioce,tako da se svi zainteresirani mogu javiti Zdenku Orozu predsjedniku kluba  i instruktoru ronjenja,a potražiti ga možete u ljetnim prostorijama kluba na Gradskim bazenima u Požegi.

TEKST: S. P./ D. O                      FOTO: RK Požega

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn