ROCK STARCI – Bare i Majke, M.O.R.T., Passivni pushach i Plagijat na slavonskom rock festivalu

Datum objave: 13. 7. 2017. | Kategorija: Scena

pl

STARCI – Sve je spremno za još jedno izdanje najluđeg nacionalnog malog open air festivala, kako ovaj događaj, nerijetko nazivaju glazbeni znalci. I atmosfera po kojoj je nadaleko postao prepoznatljiv i organizacijska ekipa bez koje priče ne bi ni bilo i ono najvažnije- izvođači. Passivni pushach, M.o.r.t, Plagijat i.. On, The roker-Goran Bare u pratnji Majki! Vidimo se u petak, 14.srpnja u Starcima!

Slavonski će Woodstock, kako festival Rock Starci jednom nazva izvjesni glazbeni znalac, sudeći prema najavljenim izvođačima, i ove godine, po tko zna koji put, apsolutno opravdati status najluđeg malog open air festivala u Hrvatskoj. Već je legendarni Bare, sa ili bez Majki pride, dovoljan. Ali, kad je već bal, onda su tu još i kršni sinjski dečki ,ekipa beskompromisnog autorskog punk blues benda MORT, te  slavonskobrodski PASSIVNI PUSHACH, funky-dark-rock bend i PLAGIJAT.

Osim zvučnih glazbenih imena, za onu pozitivnu ludost, kakva uvijek ide uz festival, uz ekipu organizatora, entuzijasta i vječnih rokera, brinu se, već skoro dva desetljeća, i geografija i priroda, nudeći savršenu kulisu za event.Vinorodno, danas gotovo napušteno slavonsko selo, miris tek pokošenog sijena isprepleten s onim nečim bačenim na roštilj, hladno pivo, zvjezdano nebo i besplatna žestoka svirka-to su ROCK STARCI, festivalska priča koju nikako ne bi trebali propustiti, priča koja će svoje ovogodišnje izdanje doživjeti u petak, 14.srpnja. Događaj je to koji nikako ne bi trebali propustiti  jer, za razliku, od uobičajenih, pošto poto, fancy smanchy evenata, ovo je jedan od rijetkih na kojem ćete se, istinski, bez opterećenja, ne vodeći pri tom računa ni o garderobi, ni o šminki, a bome niti o stanju u novčaniku, jer, upad je free, ludo dobro provesti, ali i jedan od, na sreću, sve brojnijih slavonskih na kojem se praši rock and roll.

Osim toga, odete li jednom, budite sigurni kako ćete se vratiti. Zbog svega toga, provjerite istinitost priče. I, još jedna napomena. Namijenjena prije svega onima koji će put festivala po prvi puta. Jer, unatoč činjenici  kako je svijet globalno selo, kao i onoj da je riječ o sve prepoznatljivijem festivalu, Starci su mjesto koje baš, i nije tako lako pronaći. Dovoljno je znati da najprije morate stići u Staro Petrovo Selo, u Brodsko posavskoj županiji, a onda, prateći putokaze, sići s glavne ceste i uputiti se onom uskom u brdo. Od tamo će sve biti lakše…

TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn