ROCK STARCI 2023: URBAN&4, TV EYE, MINISTRANTI I GIFT – Vidimo se na “brdu rock and rolla”!

Datum objave: 11. 7. 2023. | Kategorija: Scena

STARCI – Najbolji mali open air festival u ovom dijelu Hrvatske, i ove će godine, dvadeset i neki put za redom, zahvaljujući sjajnoj ekipi entuzijasta i organizatora, u Starcima, vinorodnom mjestu iznad Starog Petrovog Sela, okupiti glazbenu kremu žanra i potvrditi kako je rock and roll itekako živ i prisutan. Vidimo se u petak, 14.srpnja, Rock Starci čekaju!

Poznat po jedinstvenoj lokaciji, neformalnoj atmosferi, sjajnoj energiji i još boljem „line up-u“, najluđi nacionalni mali open air festival, kako ovaj događaj nerijetko nazivaju istinski glazbeni znalci, i ove će godine, u 20.i nekom izdanju, u Starcima, vinorodnom mjestu iznad Starog Petrovog Sela, okupiti glazbenu kremu žanra i potvrditi kako je rock and roll itekako živ i prisutan.

Uz jedinstvenu ekipu entuzijasta i organizatora, kao i sve veći broj vjernih posjetitelja iz svih dijelova Hrvatske, pobrinut će se za to i headliner- veliki Urban sa svojom četvorkom čijem će koncertu prethoditi i nastupi bendova TV Eye, Ministranti i Gift. Kao i svake godine, ulaz na festival je besplatan, a osim vrhunske mjuze, na brdu rock and rolla očekuje vas sjajno gostoprimstvo u idiličnom okruženju netaknute prirode, vinograda,  mirisa tek pokošenog sjena i zvjezdanog neba.

Uz žestoke zvuke, čistu pozitivu u zraku i neobavezan dress code, Rock Starci avaturistima nude i priliku za kampiranje, dobro ohlađenu cugu, pa i nešto za pod zub, jer, kako to uvijek biva, priča će potrajati do ranih jutarnjih sati. Sve su to dovoljni razlozi da, ukoliko još niste, ove godine, uz pomoć GPS-a, usmene predaje ili pomoću trikova, svakako otkrijete najbolje čuvanu tajnu Starog Petrovog Sela i nacrtate se na Slavonskom Woodstocku. Rock Starci čekaju u petak, 14.srpnja!

TEKST: S. Tarbuk                    FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn