ROCK SPEKTAKL U ORAHOVICI – Sve je manje povoljnijih ulaznica za prvi PopcORn ‘n ROCK festival!

Datum objave: 15. 5. 2018. | Kategorija: Scena

?????????????????????

ORAHOVICA – Žestoki ritam, odlična atmosfera, predivna priroda i najbolja ekipa, ali i brojna druga iznenađenja očekuju vas 22. i 23.06. na orahovačkom jezeru i prvom izdanju ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’.

Organizatori uz podršku grada Orahovice i Turističke zajednice, pripremaju party kakav orahovački kraj ne pamti. Interes svih obožavatelja pravog rocka je ogroman, pa ne čudi što je povoljnih ulaznica u pretprodaji, po cijeni od 100kn, sve manje. Svoj primjerak u pretprodaji možete nabaviti samo do ponedjeljka 21.05..

Popis izvođača koji vas očekuju je spektakularan i ne propušta se. Tako će jezerom u petak 22.06. ‘prašiti’ Jura Stublić & grupa Film, Drugi način i Atomsko sklonište, dok je subota 23.06. rezervirana za Juricu Pađena i Aerodrom, Divlje jagode i Električni orgazam.

Svi koji žele, mogu tijekom festivala, kampirati uz jezero pod šatorima, a goste i putnike namjernike očekuje obilje gastronomske ponude uz najbolje pivske brendove. Dvodnevni glazbeni odmor, biti će obogaćen i raznim dnevnim sadržajima, dok uz nezaobilazno kupanje u čistim vodama orahovačkog jezera, obronci Papuka svima nude prigodu za aktivni odmor, poput posjeta dvorcu ‘Ružica grad’. Ne propustite stoga festival kakav ste čekali  – prvi ‘PopcORn ‘n ROCK festivala’, 22. i 23.6.2018. na orahovačkom jezeru.

Povoljnije ulaznice u pretprodaji, po cijeni od 100kn, osigurajte do 21.05., putem Eventima

Sve ostale informacije pronađite na službenoj stranici i Facebook stranici festivala!

TEKST: S. P.      FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn