RK POŽEGA – Hrvoje Jurković : Loš pristup uvijek se u sportu kažnjava, ali idemo dalje!

Datum objave: 30. 10. 2017. | Kategorija: Sport

217

POŽEGA – Rukometaši RK Požega doživjeli su prvi poraz u ovoj sezoni. U Županji su izgubili u vrlo neizvjesnoj utakmici rezultatom 28-27. Iduće kolo Požežani dočekuju Valpovku na domaćem terenu i nadaju se novim bodovima.

“I drugu sezonu zaredom Županja nam ostaje neosvojena tvrđava. Gledatelji su mogli uživati u neizvjesnoj utakmici punoj preokreta. Na kraju su puno zadovoljniji biti domaći gledatelji koji su otišli presretni kući jer im je pobjedu donio Damir Tomašević golom u posljednjim trenucima utakmice. Nama je nedostajalo i malo sreće.Nakon ovoga poraza više nismo vodeća ekipa. To mjesto preuzelo je momčad Borova koje je trijumfalno protutnjalo Lipikom, te su pobijedili Lipu velikih 16:39. Sada se nalazimo u grupi od četiri momčadi sa šest bodova, ali smo zbog najbolje gol razlike mi drugoplasirani,” stoji na Facebook stranici RK Požega.

“Prvi poraz u ovoj sezoni. Malo prerano, nismo se nadali. Svaka čast dečkima iz Županje, bili su sjajni. Puno smo promašili zicera, četiri penala, nervoza je učinila svoje. Loš pristup, loša utakmica, a kad se uđe s takvim pristupom, to se u sportu kažnjava,” rekao nam je trener Hrvoje Jurković.

“Županjcima je bilo lijepo gledati, slavili su, mi smo bili tužni ali tako je to u sportu- idemo dalje. Problem je bio vidljiv već u Pakracu, riječ je o pristupu u glavama pojedinaca, dečki koji su unutra jedno pružaju u Požegi jedno u gostima, a to je nedopustivo. Imamo moć, nova smo ekipa i što prije dečki počnu slušati trenera, kad posložimo neke detalje, neće biti problema. U subotu smo ponovo mi domaćini, dolazi ekipa Valpova, isto nova ekipa. Nadamo se pobjedi, pozivamo i našu publiku u 18,00 sati u sportsku dvoranu Tomislav Pirc,” zaključio je trener Jurković.

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn