REKREACIJSKI CENTAR POŽEGA – Otvoren novouređeni Skate Park

Datum objave: 05. 6. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – Na prostoru Rekreacijskog centra otvoren je novouređeni Skate Parka, uz cjelodnevni program pod nazivom Aurea Xtreme.

Udruga Kulturni Centar Požega uz financijsku pomoć Grada Požege organizirala je cjelodnevni događaj Aurea Xtreme koji je na novouređenom Skate parku na Rekreacijskom centru okupio ekstremne sportaše iz Požege i susjednih gradova. Park su izradili Tonbe Skateparks pa je uz visoku razinu sigurnosti i kvalitete prilagođen i početnicima, ali i zahtjevnijoj klasi sportaša. Osim novih elemenata, Park je osvijetljen i suvremenom LED rasvjetom.

“Grad Požege podržava razvoj Skate i BMX scene, a za razvoj tog vrlo ozbiljnog sporta potrebni su i adekvatni uvjeti. Stoga je najvažnije bilo osigurati kvalitetne uvjete i potrebnu razinu sigurnosti ovim mladim ljudima koji predano rade. Ponosan sam na gradsku upravu što je u proteklih dvije godine uložila gotovo 200 tisuća kuna za stvaranje sigurnih pretpostavki za prakticiranje ovog, nimalo bezazlenog sporta. A u ime nove gradske uprave, mogu obećati da ćemo pratiti njihov razvoj i da ćemo nastaviti davati podršku za osiguravanje sigurnosnih uvjeta za bavljenje ovim sportom,” naglasio je zamjenik gradonačelnika prof. dr.sc. Borislav Miličević.

Predsjednik Udruge Kulturni Centar Požega Matija Katić naglasio je: “Ovo je sreća i veliko zadovoljstvo! Imali smo veliku podršku od raznih ljudi, od Grada Požege, puno je njih dalo svoj doprinos. Drago mi je da smo ovo realizirali, sada krećemo i svaki dan uvijek ćete vidjeti nekoga od nas na ovom prostoru. Zahvaljujemo svima na povjerenju i potrudit ćemo se novim idejama i inicijativama ostvariti još više kvalitetnog sportskog i zabavnog sadržaja za naše sugrađane,” rekao je Matija.

Uz sportsko natjecanje s nagradama za najuspješnije organiziran je i glazbeni program uz tri benda i dva dj-a. Nastupaju: Mance, Experimental Instrumental, Rifftree (ZG), Rapcital, Dave&Nite, te DJ Nikola.

TEKST: S. Pok       FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn