REGIUM PANELI – Pouzdan partner kad želite graditi suvremeno, sigurno i kvalitetno!

Datum objave: 06. 7. 2024. | Kategorija: Promo

POŽEGA – REGIUM PANELI, Zrinska 14 u Požegi nudi najbolje proizvode kao rješenje za sve vaše građevinske programe, projekte i potrebe. Zadovoljstvo s REGIUM PANELI-ma kao pouzdanim partnerima kada su vam potrebni sendvič paneli – ekonomični, čvrsti, sigurni –  ni najveća oluja neće otpuhati. Provjerite!   

Posljednjih godina, a ova je kroz nedavna olujna nevremena u Hrvatskoj samo nastavak istog trenda klimatskih promjena, očiti su rastući rizici za imovinu pod utjecajem prirodnih katastrofa kao što su poplave i potresi. Stoga, kada se upuštamo u izazov gradnje dobro je imati pouzdane partnere koji  nude sigurnost i visoke standarde kroz suvremene materijale, ekonomičnost i kvalitetu. Jer, suvremeni trendovi življenja koji pred nas postavljaju brojne izazove, donijeli su i nove materijale gradnje pa je na tržištu sve prisutniji stav kako tradicionalni crijep i drvo itekako mogu biti zamijenjeni novim i pouzdanijim materijalima. Dodajte tome lakoću postavljanja, manju težinu, zvučnu i toplinsku izolaciju i eto prednosti za koje do sada možda niste znali, ali možete provjeriti u REGIUM PANELIMA. Provjeriti i uvjeriti se!

REGIMU PANELI, Zrinska 14 jedina takva u Požeško-slavonskoj županiji bavi se uvozom i prodajom sendvič panela – zidnih, krovnih i agro namijenjenih za pokrov farmi, kao i kompletne opreme za montažu i uz veleprodaju, posljednjih pola godine nudi i maloprodaju. Zahvaljujući nabavi panela iz tvornice, mogu odgovoriti svim vašim potrebama, do najsitnijeg detalja, uz brzu i točnu dostavu.  Riječ je o gotovim građevinskim elementima za izolaciju različite vrste ispune – PUR, PIR, mineralna vuna različitih debljina, u bojama po vašem izboru. Zbog suvremenih materijala, panel sendviči odlikuju se visokom toplinskom izolacijom i malom specifičnom težinom što ih svrstava u red lakih konstrukcijskih elemenata, a zbog toga je, poručuju iz REGIUM PANELA, i krajnja cijena daleko povoljnija od tradicionalnog crijepa i drveta.

U ponudi imaju građevinsku limariju, kao i kompletan materijal za montažu u kojoj će vam rado pripomoći. Uz nižu cijenu, daleko lakši krov i brzinu pokrivanja, prednost sendvič panela je i u zvučnoj te toplinskoj izolaciji kao i nepostojanju problema s kondenzacijom, a sjajno su rješenje za terase, nadstrešnice, hale, garaže i hladnjače.

Vodeći računa o različitim potrebama svojih klijenata, ali i njihovih najboljih kućnih prijatelja, REGIUM PANELI u ponudi imaju i kućice za pse, jedinstveni prostor vrhunskog luksuza u kojem će vaš ljubimac uživati i osjećati se kao na godišnjem odmoru. Osim toga, kod njih možete pronaći i toaletne i wc prostore različitog dizajna i dimenzija, ovisno o potrebama i mjestu montiranja, kao i različite vrste pokrovnih ploča, spremnih u svakom trenutku odgovoriti na brojne klimatske i meteorološke izazove, čega su, prateći suvremene trendove, u ovoj tvrtki, itekako svjesni.

Točnost i preciznost, uz poštivanje vaših potreba,  još je jedna odlika partnerstva s REGIUM PANELIMA, jer, iako je  kvadrat materijala drugdje možda u startu povoljniji, završna ponuda više će vam se isplatiti izaberete li REGIUM PANELE, obzirom da će vam ovdje ploču izrezati u milimetar, dok na drugim mjestima, poručuju, plaćate i ono što vam ne treba

REGIUM PANELI, Zrinska 14 u Požegi nudi najbolje proizvode kao rješenje za sve vaše građevinske programe i projekte što potvrđuju uspješno odrađeni poslovi diljem Hrvatske – od Knina, Zadra, Zagreba i Slavonije, a tu su još i  garancija od 10 godina na panele, kao i svi  potrebni atesti i tehničke karakteristike koje zadovoljavaju  vaše i najviše EU standarde.

Dođite u Zrinsku 14 u Požegi i otkrijte materijale budućnosti koji vam jamče kvalitetu, sigurnost i zadovoljstvo. Čekaju vas od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati, a informacije možete dobiti i na brojeve mobitela 091/388-4902, 098/659-514 kao i na službenoj stranici i FB stranici

TEKST: Simonida Tarbuk                  FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn