RAZVOJ TURIZMA – Za povećanje smještajnih kapaciteta osigurano 300 tisuća kuna

Datum objave: 27. 7. 2022. | Kategorija: Gospodarstvo

POŽEGA – Raspisan je Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu potpora poticanja ulaganja u povećanje smještajnih kapaciteta na području Požeško-slavonske županije za 2022. godinu.

Svrha Programa poticanja ulaganja u povećanje smještajnih kapaciteta na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini je poticanje na bavljenje Turističkom djelatnošću u cilju povećanja broja smještajnih kapaciteta, povećanje kategorije/kvalitete smještajne ponude i povećanje turističkog prometa radi stvaranja preduvjeta za kontinuirani razvoj turizma na području Požeško-slavonske županije. Sredstva u iznosu od 300.000,00 kuna osigurana su u Proračunu Požeško-slavonske za 2022. godinu, Program Turizam, Aktivnost A100603 Poticanje razvoja turizma.

Javnim pozivom utvrđuju se rokovi i postupak podnošenja zahtjeva, namjena potpora, podnositelji zahtjeva, visina potpore, postupak dodjele potpora za ulaganja u povećanje smještajnih kapaciteta, povećanje kategorije/kvalitete smještajne ponude i povećanje turističkog prometa na području Požeško-slavonske županije u 2022. godini pripadajućom dokumentacijom.

Javni poziv i više o potrebnoj dokumentaciji možete pronaći OVDJE.

TEKST: S. Pok              FOTO: S. Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn