PUNJENJE FESTIVALSKOG VINA – Oznaku Aurea festa nosit će 1050 butelja Graševine i 250 butelja crnog Pinota

Datum objave: 18. 8. 2017. | Kategorija: Scena

cura

KUTJEVO –   Već po tradiciji, program Aurea Festa koji će se održati od 27. kolovoza do 2. rujna u Požegi, simbolično je počeo sinoć  punjenjem  festivalskog vina u podrumu Kutjeva d.d. Festivalsku oznaku na svojoj etiketi nosit će 1050 butelja Graševine i 250 butelja crnog pinota.

Prigodnim riječima nazočne su  pozdravili direktorica Turističke zajednice grada Požege Silvija Podoljak direktor „Aurea festa“ te direktor festivala  Ivan Bunjevac koji je predstavio i program festivala, dodajući:“Ovo je višegodišnja tradicija okupljanja kod Kutjeva d.d., glavnog sponzora festivala. Festival je spoj tradicije, folklora, kulture i zabave i uvjereni smo kako će svatko naći nešto što će ga privući i zadovoljiti. Sve vas pozivam da se družimo i zabavljamo jer tih sedam dana i sedam noći u Požegu treba doći,” rekao je Bunjevac.

nnnnnn

Prisutnima se obratio i zamjenik gradonačelnika Ferdinand Troha koji je naglasio kako ova dugogodišnja suradnja Aurea festa i Kutjeva d.d. Donosi mnogo dobrog već godinama Požegi i požeškom turizmu, a svoje zadovoljstvo suradnjom izrazio je i predsjednik uprave Kutjeva d.d Josip Redžo uz napomenu kako su upravo požeški glazbeni festival i Kutjevo d.d. najveći ambasadori i gospodarski promicatelji Zlatne doline. Punjenje festivalskog vina upotpunili su svojim nastupom tamburaši “Zlatne doline” iz Požege.

TEKST: B. M.      FOTO: B. M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn