PU POŽEŠKO-SLAVONSKA: Policijski službenici ponovno osvojili sjajne rezultate u sportskim aktivnostima

Datum objave: 24. 5. 2021. | Kategorija: Sport

POŽEGA – U kategoriji MUP žene policijske službenice PU požeško-slavonske ponovno su osvojile sjajne rezultate pa je tako Lucija Lujanac osvojila zlato, Dragana Peula Marinović srebro, dok je Zdravko Matičević bio na osmom mjestu u kategoriji MUP muškarci.

U subotu 22. svibnja 2021. u Virovitici je održana trail utrka “Litice oko Virovitice”  u kojoj su sudjelovali policijski službenici PU požeško-slavonske, policijska službenica PP Pleternica Dragana Peula Marinović te policijski službenici PP Pakrac Lucija Lujanac i Zdravko Matičević. Start i cilj utrke bio je ispred društvenog doma u Svetom Đurađu, a staza je vodila pitomim obroncima Bilogore do Virovitičkih ribnjaka i nazad. Trčalo se u tri kategorije – na 7, 15 i 25 km, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji policijska službenica Lucija Lujanac je osvojila četvrto mjesto. U kategoriji MUP žene naše policijske službenice su ponovno osvojile sjajne rezultate pa je tako Lucija Lujanac osvojila zlato, Dragana Peula Marinović srebro, dok je Zdravko Matičević bio na osmom mjestu u kategoriji MUP muškarci.

Čestitamo policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima  i vjerujemo da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate!

IZVOR:PU pozesko-slavonska

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn