PROMO: USKRS U PIZZA BARU PULS – Blagdanski meni, primamljive cijene i provjereno dobra atmosfera

Datum objave: 18. 4. 2019. | Kategorija: Promo

KUTJEVO – Uskrs je blagdan obitelji, prilika za druženje uz drage ljude, dobro raspoloženje i punu trpezu. Znaju to u Pizza baru Puls u Kutjevu, stoga vas, ovih dana čekaju s bogatim menijem i primamljivim cijenama.Dobro došli!

Osluškujući potrebe svojih gostiju i putnika namjernika, znajući kako je Uskrs blagdan obitelji i punog stola, u Hotelu House of wine i Pizza baru Puls u Kutjevu, posebno su se pripremili za ove dane. Navratite li k njima u petak, 19.travnja., dočekat će vas s posebnom osmišljenim dnevnim menijem. Birajte između papalina, lignji, vege pizze, one s tunom ili gljivama, klasične i svima omiljene Margarite ili pak pizze s četiri vrste sira.

Veselo će biti i u subotu i nedjelju, 20.i 21.travnja, kada će vas ponuditi pićima po posebno atraktivnim cijenama . Odlučite li se za bijeli bambus,gemišt ili šikaru, platit ćete i više nego simboličnih 5 kuna. Nedjelja je u Pizza baru Puls dan za guštanje u Ožujskom pivu, malom ili velikom, za samo 10 kuna. Stoga, znate što vam je činiti. Vidimo se u Pizza baru Puls u Kutjevu.Dobro došli!

TEKST: S.T.   FOTO: Pizza bar Puls

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn