PROMO:TRGOVAČKI OBRT “CHE-CHE“ – Nova proljetno modna priča

Datum objave: 13. 5. 2015. | Kategorija: 034, Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Iako stil, reći će sve prave trend-seterice, ovisi, na prvom mjestu, o vlastitoj kreativnosti i sposobnosti spajanja nespojivog, kojom, nesvjesno ili potpuno namjerno, šaljemo poruku svijetu oko sebe, dobro izgledati najbolje je i najlakše u proljeće. Jer, upravo je to godišnje doba koje ženama nudi najviše mogućnosti. Bilo da ste poklonica brendiranih komada, žena koja se najbolje osjeća u street stylu, kolekcionarka probranih second hand primjeraka ili se oblačite, onako, po instinktu. Odaberete li, pri tom jedinstvene i sasvim unikatne primjerke kakvi se, mogu pronaći jedino u TO „CHE-CHE“, garantirano ćete biti primijećene. A, vaš stil možda zabilježi i pokoji lokalni bloger.

Razmišljate li ovih dana o obnovi garderobe i proljetnom poklonu koji će vas najviše obradovati, u osobni adresar ili GPS, ovisno odakle dolazite, upišite  „CHE CHE“, Nova Gradiška, ulica Jurja Haulika broj 2. Prostor je to koji svaka prava zaljubljenica u modu ( a koja žena to nije?) kad, tad mora posjetiti, čarobni ormar  prepun neodoljivih proljetnih krpica, koje će vam biti još ljepše kad shvatite kako za njih treba odvojiti manje od 100 kuna. Jer, modna škrinjica s blagom, kako Novogradiščanke sa stilom zovu svoj omiljeni prodajni prostor, uspješno nastavlja poslovati pod zanimljivim sloganom „razmijenimo ormare“. Specifična je to second hand trgovina u koju možete donijeti sve one odjevne predmete koji vam više nisu „napeti“, a koji su i dalje kvalitetni, očuvani, skoro kao novi, i sjajno će stajati nekoj drugoj, sličnoj djevojci sa stilom. U TO „CHE-CHE-u“ vaše će odjevne predmete s pričom, potom, za vas prodati, pa ćete još nešto i zaraditi. Riječ je o jedinstvenom obliku komisione prodaje kakvu imaju sve velike modne metropole, u kojoj za vlastitu, kvalitetnu odjeću, nakon što je u vaše ime prodaju, u dogovoru s vlasnicom, dobivate određeni, traženi ili dogovoreni iznos.

Ormar prepun kvalitetnih, iznimno kreativnih odjevnih predmeta ovih dana nudi sve što će vam trebati ovog proljeća. Neizostavne military jaknice i sakoe, šarene, lepršave haljinice, suknje svih boja, dezena i dužina, odjeću s mirisom i okusom prošlosti, traperice poznatih modnih marki po značajno nižim cijenama, neodoljive traper haljine-kecelje, ali i sasvim posebne i unikatne ručno šivane torbe, cipele s potpeticom, balerinke, čizme, ali i robusne, uvijek moderne marte, kao stvorene za pokoji modni pomak. S dolaskom toplijih dana, „CHE-CHE“ je svoju ponudu obogatio i velikim izborom kupaćih kostima marke La Redoute, s kojima se, osim što ćete ih platiti po značajno nižim cijenama nego bilo gdje drugdje, možete i igrati, birajući među, na izgled, nespojivim dijelovima i zasebnim komadima.Kako ormar sada već ozbiljno puca po šavovima, jer „CHE-CHE“ je svakim danom bogatiji bar za jednu novo-staru modnu priču i originalni odjevni predmet, uskoro ćete moći ugodno „švrljati“ i po  galerijskom prostoru, tražeći povoljne i originalne proljetne krpice. „CHE-CHE“ zajedno sa svojom slatkom i neodoljivo šarmantnom vlasnicom, Darijom Bušić čeka vas svaki radni dan od 8.30 do 12.30 ili od 17.00 do 20.00 sati, srijedom i subotom od 8.30 do 13.00, ali i na telefonu 091/7213 794 i na facebook stranici.

Stoga navratite i zavirite u sasvim poseban modni ormar i otkrijte TO „CHE-CHE“, mjesto o kojem „pričaju“ sve Novogradiščanke sa stilom. I obavezno ponesite onu svoju najveću torbu.

TEKST: S. Tarbuk    FOTO: S. Tarbuk

 

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn