PROMO:RESTORAN S PRENOĆIŠTEM „GRGIN DOL“- Mjesto na kojem će vam, uz kvalitetu, poslužiti i povijest

Datum objave: 26. 5. 2018. | Kategorija: 034, Promo

naslovna

POŽEGA – Uz dugovječni festival tamburice, restoran s prenoćištem „Grgin dol“, Požežanima znan kao Grginjak, zasigurno je jedan od najprepoznatljivijih simbola grada, posljednjih 85 godina „odrednica zadovoljnih gostiju i omiljeno mjesto Požežana željnih svježeg zraka, dobrog društva i odlične hrane.“ Udaljen samo pet minuta od centra grada, s terasom „okupanom“ hladovinom, zelenilom i cvrkutom ptica, Grgin dol je idealna adresa za nadolazeće ljetne vrućine, mjesto za odmor i užitak na kojem će vas raskošno ugostiti, dobro nahraniti i razmaziti.

Mjesta s pričom i povijesti oduvijek su najbolja mjesta u gradu, jer, uz kvalitetnu uslugu, tamo će vam, uz čašu vrhunskog vina nastalog u domaćem vinogorju,  poslužiti i atmosferu. Uz tradiciju dugu više od 85 godina, glavni je to adut Restorana s prenoćištem „Grgin dol“, uz dugovječni festival tamburice, zasigurno jednog od najprepoznatljivijih simbola grada. Smješten korak do povijesne gradske jezgre, na mjestu nekadašnje Građanske streljane, usred brda požeških vinograda, omiljeno je to okupljalište putnika namjernika, domaćih i gostiju, mjesto za umorne i gladne, hedoniste i tradicionaliste željne svježeg zraka, dobre atmosfere i odlične hrane. Udaljen samo pet minuta laganog hoda od centra grada, „okupan“ zelenilom i hladovinom, uz zvučnu kulisu ptica, Grgin dol je idealna adresa za nadolazeće vrućine i pravo mjesto za prvu jutarnju kavu.

m1 m2

Birajte ga i kada se zaželite odmora, u društvu ili solo, jer dočekat će vas sa 17 novouređenih soba s terasom i pogledom na grad, u potpunosti opremljenih po mjeri modernog gosta-klimom, LCD televizorom, satelitskom programima i besplatnim brzim internetom.

so0b

Kuhinja i gastronomska ponuda Grginog dola zahtijevaju zasebno poglavlje, jer upravo u njihovim recenzijama zadovoljni gosti ne štede na riječima pohvale i superlativima. Zasluga je to vrhunskih školovanih stručnjaka koji će pripremiti sve što poželite. Od tradicionalnih domaćih specijaliteta, do onih internacionalne kuhinje; od smuđa i pastrve, do mesa na sve moguće i nemoguće načine. Tu je i čuveni odrezak „Barun Trenk“ , jelo koje jednostavno morate probati, jer pripremaju ga samo u „Grginom dolu“ i nigdje drugdje, specijalitet koji se u ovoj kući, prema izvornom receptu, na isti način sprema posljednjih pola stoljeća. Riječ je o zasitnom, složenom, kreativnom i kako gastro kritičari kažu, jelom s istinskim okusom Slavonije, zbog kojeg ćete zasigurno postati redovan gost „Grginog dola“, baš kao i zbog nadaleko poznatih Hrvatskih palačinki, koje posebno dobro sjedaju na svježem zraku.

m3 m4

Restoran s prenoćištem „Grgin dol“ pobrinut će se i za sve vaše obiteljske svečanosti, dočekujući goste u sali sa 150 sjedećih mjesta ili na terasi koja može primiti do 40 ak osoba. Diskretnim smještajem s vlastitim besplatnim parkingom, vrhunskom ponudom hrane i biranih vina, restoran i prenoćište „Grgin dol“, piše na službenim stranicama, predstavlja savršen izbor za sve vrste intimnih i društvenih proslava, domjenaka i poslovnih skupova. Provjerili su to do sada gosti iz cijeloga svijeta, provjerite i vi. Dođite, vidite i okusite! S dobrodošlicom vas čekaju svakog dana od 7 do 23 sata.  Posjetite web i facebook stranicu


TEKST: S.T.         FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn