PROMO:NOVA ORTOPEDIJA – Širok asortiman pomagala uz stručni savjet i kvalitetnu uslugu

Datum objave: 26. 4. 2018. | Kategorija: 034, Promo

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

POŽEGA/NOVA GRADIŠKA – Nova ortopedija d.o.o. Zagreb osnovana je 1960. godine i jedna je od prvih ortopedskih tvrtki u Hrvatskoj. Danas je jedno od vodećih ortopedsko – proizvodnih poduzeća u Republici Hrvatskoj s najširim asortimanom proizvodnje ortopedskih pomagala. Na našem su području dvije poslovnice, ona u Novoj Gradišci i ona u Požegi, a o njihovoj djelatnosti više nam je rekao regionalni voditelj tvrtke, Mario Rezo.

“Nova ortopedija je ugovorni isporučitelj Hrvatskog zavoda za zdravstveno osiguranje za ortopedska pomagala. Što to znači? Djelatnici Nove ortopedije educirani su medicinski radnici koji usko surađuju s liječnicima specijalistima i liječnicima opće prakse te smo uspjeli godine iskustva i rada pretočiti u kvalitetan proizvod i uslugu. U našem radu cilj nam je da napravimo i primijenimo ortopedsko pomagalo koje će našim korisnicima omogućiti što potpuniji život i izvršavanje svih dnevnih poslova i potreba. Uz vrlo usku suradnju s medicinskim stručnjacima, naši stručni majstori ortopedske tehnike vrlo kvalitetno rješavaju zadane individualne potrebe naših korisnika. Naš cilj je da nam se ljudi obrate za savjet, a uvjereni smo kako će naš asortiman zadovoljiti sve potrebe korisnika“, pojasnio je regionalni voditelj Mario Rezo.

2

Imate li zdravstvenih poteškoća ili Vam samo treba savjet oko ortopedskih pomagala, s punim se povjerenjem obratite djelatnicima Nove ortopedije. Iz širokog asortimana ortopedskih pomagala, izdvojit ćemo samo dio – prsne proteze i grudnjaci nakon amputacije, vlasulje i turbani, elektromotorni bolesnički kreveti s trapezom, nepropusne gumirane plahte, nasloni za bolesnike, tlakomjeri i TENS uređaji. Tu su i ortopedske cipele i ulošci po mjeri, invalidska kolica na ručni i elektromotorni pogon, štake i hodalice, cjelokupni antidekubitalni i toaletni program, sve vrste ortoza i steznika za cijelo tijelo, proteze za ruke i noge, trbušni i kilni pojasevi, program inkontinencije (pelene, ulošci) i drugo. Vrše i popravke ortopedskih cipela i ugradnju uložaka te popravljaju sva rehabilitacijska i ortopedska pomagala.

Poslovnice Nove ortopedije rade od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati, a nalaze se u Novoj Gradiški na adresi Strossmayerova 4 i u Požegi u Ulici Stjepana Radića 27. Brojevi telefona i mobitela za Novu Gradišku su: 035/330-497 te 091/461-2022, a za Požegu 034/273-510 i 091/4612-024. Posjetite i WEB STRANICU

TEKST: promo      FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn