PROMO:KOZMETIČKI SALON „PANSIONA AS“- Ljetne pripreme mogu početi

Datum objave: 03. 6. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

REŠETARI – Iako je izvor života, sunce je istovremeno, sve češće upozoravaju stručnjaci, i opasnost za zdravlje. Stoga, valja pronaći način kako ga izbjeći, ali i kako bez njega do prekrasnog, baršunasto preplanulog tena, onakvog kakav nam svakoj treba uz onu prastaru, omiljenu savršenu ljetnu haljinicu. Rješenje nudi Kozmetički salon Pansiona AS, u ulici bana Josipa Jelačića 65 u Rešetarima, spreman njegovati vas, razmaziti, a onda i uljepšati za još jedno ljeto, „naoružan“ tip top uslugom, iskustvom i stručnošću. Navratite po „porciju, dvije“ dobrog izgleda i zanosno preplanulog tena.

Početak lipnja je, znaju sve dobre organizatorice, pravi trenutak za uvodni, pred ljetni make over. Jer, nećete se ni okrenuti, a već ćete, imate li sreće, pakirati kofere za odlazak na more. Stoga, vrijeme je za posjet Kozmetičkom salonu „Panisona As“, mjestu na kojem će se, mazeći vas i pazeći, masirajući i revitalizirajući, opuštajući i dotjerujući, pobrinuti o vašoj vanjskoj ljepoti, njezi i zdravlju lica i tijela, koristeći pri tom top proizvode, pružajući najkvalitetniju uslugu. Obvezuju na to višegodišnji staž, brojnost zadovoljnih klijentica (a sa ženama, sasvim je jasno, posebno kada je riječ o njihovom izgledu, nije ni malo lako) i klijenata, ali i neslužbeni status najboljeg kozmetičkog salona. Hajmo, onda redom, studiozno, baš onako kako valja pristupiti izgledu lica i tijela i projektu „ljepota“, onako kako to rade u „As-u“.

nn (2)

Od masaže, jer recept je to za opuštanje, ali i regeneraciju kože. Stručne ruke vrhunske maserke na izbor će vam ponuditi masažu cijelog tijela, leđa, kao i među ženama posebno traženu anticelulitnu masažu. Isto to, na malo drugačiji način, treba i vaše lice, jer na njemu se skupila još jedna zima i čini vam se kako se „kuži“ i posljednji rođendan. Poklonite mu zato kraljevski tretman – očistite ga, nahranite, obradujte dubinskom hidratacijom, tretmanom održavanja optimalne vlažnosti, pa iznenadite i vrhunskim peelingom ili frekvencijom. Slijedeći korak, iako, da se razumijemo, redoslijed hedonističkih radnji birate sami, je depilacija. Obavite to kako treba i budite mirne dulje vrijeme. U „As-u“ obavljaju depilaciju cijelih nogu s preponama, depilaciju potkoljenica, bikini zone, ali i depilaciju neželjenih dlačica na licu. I kad smo već kod dlačica, na istom mjestu sredite i obrve, jer one su prvi i najvažniji ukras ženskog lica. Čistog, revitaliziranog i nahranjenog lica i tijela, preselite se u solarij, po porciju sunca i preplanulog tena, ali i onih ugodnih par minuta opuštanja.

nn

Najsuvremeniji uređaj za tamnjenje, jer u Kozmetičkom salonu Pansiona As znaju kako upravo o tome ovise izgled kože i nijansa preplanulosti, isijava UV-a i UV-b zrake u omjeru dovoljnom za postizanje željene boje, potpuno prirodno i sigurno, „farbajući“ vas, dok ležite i uživate. Od prije par dana tu su i nove,vrhunski šminkerske lampe uz čiju ćete pomoć zgrabiti sunce već prvim dolaskom. Kako bi osjećaj opuštenosti potrajao, jer uz dobar izgled i to je smisao posjete ovom mini wellnessu, još jedan as u rukavu Kozmetičkog salona Panisona As je sauna, prostorija koju svakako morate posjetiti, jer i to je dio priče o ljepoti, onoj vanjskoj, ali i onoj unutarnjoj. A, onda, završni touch… jer zašto se ne razmaziti do kraja, pa kući otići još i s besprijekorno nalakiranim noktima trajnim lakom vrhunskog dekorativnog brenda LNC?! Kako meteorolozi narednih dana najavljuju prve prave vrućine, bit će vrijeme uskočiti u ljetnu haljinicu, ali i posjetiti „As. Čekaju vas svaki dan od 12:30 do 20:30 u ulici Josipa bana Jelačića 65 u Rešetarima. Navratite, nazovite na broj 035/ 267 617 i 367 619 ili ih otkrijte na  službenoj Facebook stranici.

TEKST: S. T.        FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn