PROMOCIJA NOVOG ALBUMA TS “SATIR” – “Pjevaj Šokadijo” za 30. rođendan

Datum objave: 29. 7. 2022. | Kategorija: Scena

DAVOR – “Satir” iz Davora, jedan od najboljih i najprepoznatljivijih tamburaških sastava u regiji, pa i šire, 30. je rođendan proslavio potpisom ekskluzivnog ugovora za Croatia Records. Novu stepenicu u karijeri označit će i promocija novog albuma pod nazivom “Pjevaj Šokadijo”, zakazana za nedjelju, 31.srpnja u 20.30., na središnjem mjesnom trgu Matije Antuna Relkovića u Davoru

30 godina postojanja “Satir” iz Davora, jedan od najboljih i najprepoznatljivijih tamburaških sastava u regiji, pa i šire, službeno će proslaviti promocijom novog albuma u izdanju Croatie records, s kojom su nedavno potpisali ekskluzivni ugovor. Nova je to stepenica u uspješnoj karijeri benda i iskorak koji će “Satir” ,nesumnjivo, smjestiti u sam vrh nacionalne tamburaške scene.

Nakon nekolicine samostalno objavljenih albuma, prvi pod etiketom naše vodeće diskografske kuće, simboličnog naziva “Pjevaj Šokadijo” donosi veliki broj pjesama sjajnog autora Stjepana Ciprića, većinu novih ali i nekolicinu predstavljenih na raznim festivalima, kao i suradnje s legendama slavonske tamburice, Stankom Šarićem i Stjepanom Jeršekom Štefom, što cijeloj priči daje još veći značaj i kvalitetu, a bendu je u planu i objava nekoliko singlova i videospotova.

Promocija albuma, zamišljena i kao proslava 30. rođendana, zakazana je za nedjelju, 31.srpnja, u 20.30., na središnjem mjesnom trgu Matije Antuna Relkovića u Davoru, odakle bend, posljednjih desetljeća, crpi kreativnu inspiraciju. Uz sjajnu zabavu na kakvu uz “Satir” uvijek možete računati, promocija albuma na određeni će način najaviti i manifestaciju po kojoj je Relkovićevo i rodno mjesto članova “Satira” posljednjih desetljeća poznato daleko izvan granica Slavonije, čuvene Ribarske večeri čije je ovogodišnje, 21.izdanje, zakazano za 5. i 6. kolovoza.

TEKST: S. Tarbuk             FOTO: Plakat

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn