PROMO: ŽELJKO BIGOVIĆ, peti na listi Mosta: Za politiku čistih ruku i čistog obraza

Datum objave: 07. 9. 2016. | Kategorija: Promo

n

NOVA GRADIŠKA – Izaberimo promjenu i glas dajmo Željku Bigoviću, Slavoncu, čovjeku i političaru  koji dokazuje kako nisu svi isti. 26 godina rada u neposrednom gospodarstvu, od toga 20 na mjestu direktora  tvrtki  s više od 100 zaposlenih, pozicija čelnog čovjeka grada Nova Gradiška, ali i sanirani dugovi bivše vlasti, konsolidacija gradskog proračuna i tvrtki u vlasništvu grada, nepodlijeganje ucjenama i pritiscima interesnih skupina, političkih kasti i linču pojedinih korumpiranih medija, uz konkretne rezultate, politiku bez korupcije, osobnih interesa, laži  i nepravdi, pošten rad i čist obraz-reference su Željka Bigovića, čovjeka čije se ime, ne slučajno, nalazi na broju 5. Politika je to u interesu naših poljoprivrednika, radnika, obrtnika, gospodarstvenika, ali i nas, malih, običnih ljudi, kakvu će Željko Bigović, uz vašu podršku i povjerenje beskompromisno provoditi i u Hrvatskom saboru.

U trenutku kada smo već umorni od spoznaje da su „svi političari isti“, ono što izdvaja drugačije, zasigurno su principijelnost, dosljednost i poštenje. Ljudske osobine koje cijenimo i kojima i osobno težimo. Dodajmo tome i  značajno političko, ali i osobno životno i profesionalno iskustvo, poznavanje „sustava iznutra“, načina funkcioniranja jedinica lokalne samouprave,  ali i sve njegove manjkavosti, ugled i prepoznatost u vlastitoj lokalnoj sredini i birajmo svoje provjerene ljude. Lokalpatriote, ljude koji poznaju i vole Slavoniju. Jer, promjena je spas za Hrvatsku, a poštenje, rad i iskustvo jamac kako može i drugačije .Birajmo, stoga, Most, novu političku opciju koja je dokazala da u svojim načelima  ima  politiku  čistih  ruku , politiku  u  kojoj  se  obraz  ne  prodaje za  fotelju  i  bogatstvo. Jer, Most  prepoznaje   ljude  koji  iza  sebe  imaju  pošten rad  i  rezultate, ali i zaustavlja dosadašnju nacionalnu politiku „tko  je  jamio , jamio “. Izaberimo promjenu i glas dajmo Željku Bigoviću, Slavoncu, čovjeku i političaru  koji dokazuje kako nisu svi isti. 26 godina rada u neposrednom gospodarstvu, od toga 20 na mjestu direktora  tvrtki  s više od 100 zaposlenih, pozicija čelnog čovjeka grada Nova Gradiška, ali i sanirani dugovi bivše vlasti, konsolidacija gradskog proračuna i tvrtki u vlasništvu grada, nepodlijeganje ucjenama i pritiscima interesnih skupina, političkih kasti i linču pojedinih korumpiranih medija, uz konkretne rezultate, politiku bez korupcije, osobnih interesa, laži  i nepravdi, pošten rad i čist obraz-reference su Željka Bigovića, čovjeka čije se ime, ne slučajno, nalazi na broju 5. Politika je to u interesu naših poljoprivrednika, radnika, obrtnika, gospodarstvenika, ali i nas, malih, običnih ljudi, kakvu će Željko Bigović, uz vašu podršku i povjerenje beskompromisno provoditi i u Hrvatskom saboru.

nn

Svojim biračima Bigović poručuje:

Dragi  birači  , poštovani  narode slavonskog  kraja !
Pad  Vlade i prijevremene izbore za Hrvatski sabor prouzročio  je HDZ  na čelu s Tomislavom Karamarkom, vođen  vlastitim interesima  , na štetu državnih i  nas  običnih  građana . Svatko tko razumije model demokracije i povijesni trenutak, zaključit će kako je ovo prekretnica za budući razvoj Republike Hrvatske. Dosadašnje politike HDZ-a i SDP-a u proteklih dvadeset godina dovele su Republiku Hrvatsku do financijskog i socijalnog ruba. Navedenu tvrdnju najviše dokazuje stanje u slavonskim županijama. Uzmimo za primjer županiju iz koje  dolazim, Brodsko-posavsku. Prema posljednjim rezultatima Nacionalnog vijeća za konkurentnost, Brodsko-posavska županija bilježi iznimno nepovoljne rezultate, godinama zaostajući na dnu  je  ljestvice po konkurentnosti, počevši od 2007. godine. Uz Požeško-slavonsku, naša županija bilježi negativne pomake i u migracijskom saldu, manje razvijenom poduzetničkom infrastrukturom i nedostatkom obrazovanih kadrova. Županija je to prema BDP po glavi stanovnika,( 44.366 HRK) na samom začelju Republike Hrvatske. Stopa registrirane nezaposlenosti iznosi visokih 38%. Sve je to uzrok iseljavanja mladih, napuštanja slavonskih ognjišta, niskih primanja. Razvojna politika županije u posljednja dva mandata, vrijeme dovoljno za provođenje strukturnih promjena, nije se, na žalost, mijenjala. Kao moguća rješenja, dvije vodeće stranke, HDZ i SDP, i ovaj nam put nude iste one ljude koji su u posljednjih osam (dvadeset godina), neznanjem i nečinjenjem, našu županiju doveli u ovakvo stanje. Oni koji su prouzrokovali probleme, svakako ne mogu biti njihovo rješenje . Sjetite se samo koliko smo do sada imali saborskih zastupnika iz Brodsko-posavske županije? Neki od njih u četiri godine nisu se javili za riječ. Je li to borba za Slavoniju? Dragi prijatelji, želeći pokazati kako „nismo svi isti“, odlučio sam se  priključiti Mostu nezavisnih lista čiji su predstavnici nositelji  stvarnih promjena u političkom životu. Onih koje će imati izravan učinak, prije svega na gospodarstvo, kao i na ostale segmente društvenog života.  Most nezavisnih lista bit će prepoznat kao ključni nositelj  promjena koje su imale za cilj unaprijediti život  običnog čovjeka, te pokrenuti gospodarski oporavak.

nnn

Dragi sugrađani, prijatelji i birači, smatrate li da su promjene prijeko potrebne ,jer, samo su one spas za Hrvatsku i našu Slavoniju, poklonite povjerenje  ljudima  koji ne prodaju obraz i poštenje za fotelje i vlastite interese! Poklonite glas listi  MOSTA  u   V. izbornoj jedinici i zaokružite  kandidata  pod  rednim  brojem  5. Željko Bigović .  Jer, Slavonija  treba  svoje  provjerene  ljude, a ja ću pokazati   kakav   treba  biti  saborski  zastupnik . Neću  vas  razočarati .  Na  vama  je  izbor .
S poštovanjem.

TEKST: promo      FOTO: promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn