PROMO: Voće i povrće ”Müller“: Uvrstite okuse zdravlja i tradicije u svoje blagdanske jelovnike

Datum objave: 07. 12. 2021. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Od polja do stola, domaće i zdravo, pravilo je obitelj Müller čiju ćete ponudu pronaći  u istoimenoj prodavaonici voća i povrća na adresi Svetog Roka 14 u Požegi te na požeškoj tržnici. Uz dnevno svježe voće i povrće iz vlastite proizvodnje udovoljit će svima koji se žele hraniti ukusno i zdravo ponudom zimnice spravljene po tradicionalnoj recepturi. Sve je na jednom mjestu pa je nabavka namirnica za blagdanski stol jednostavnija no ikada.

Živjeti u skladu s prirodom, poštujući i blagujući njene darove kroz sva godišnja doba, onda kada su organizmu i najpotrebniji, recept je za dug život, zdravlje i vitalnost.Vrijeme je blagdana kada se obitelj više no u bilo koje drugo godišnje razdoblje okuplja oko stola, uz ukusna jela spravljena po receptima prabaka jer tradicija je ono što nas povezuje, što obogaćuje i prepoznatljivim čini naš identitet.

A plodovi zemlje uzgojeni na slavonskoj crnici, tradicija su obitelji Müller koja se, s dugogodišnjim iskustvom, trudi svojim kupcima osigurati temelj za obrok zdravlja i energije. Jer, iznimno je važno što jedemo i što kupujemo, a domaće je domaće. Svježe, mirisno, s okusom prirode. Poput voća i povrća uzgojenog na obiteljskom gospodarstvu Müller koje plodove prirode i vlastitog rada, svakodnevno nude Požežanima na tržnici i u prodavaonici na adresi Svetog Roka 14.

Sve domaće i prirodno, uzgojeno s puno znanja, iskustva i ljubavi, ubrano, takoreći na kućnom pragu i odmah, dan kasnije, vrhunske kvalitete i cijenom prihvatljivo svima, dostupno na polici i „pijačnom“ štandu. Jer, riječ je o obiteljskom poslu, a tu se, kažu Müllerovi, pazi na svaki detalj, poštujući kupca i prirodu. “Sve su to domaći proizvodi, koji su se na tržištu već potvrdili kvalitetom. Želja nam je našim kupcima ponuditi sve na jednom mjestu, proizvode koji su domaći i svježi i koji su prošli kratki put od proizvodnje do krajnjeg potrošača i zadovoljni smo što to i postižemo,” naglasila je Ana Müller.

Novost u ponudi je – zimnica. Uz ajvar koji mami bojom i okusom, tu su i brojne staklenke ispunjene hrskavom paprikom, slatkim pekmezom od domaćih jagoda, krastavcima… Bogatstvo i užitak za oči i nepce.

Provjerite već sutra i pronađite ih na tržnici i u trgovini. Čim osjetite boje, okuse i mirise domaćeg vrta, na pravom ste mjestu. I u pravo vrijeme, jer blagdani upravo zovu na zajedništvo, na ugodu druženja uz ukusne zalogaje.Sve što poželite, uzgojeno i ubrano na vlastitom imanju, nabavite kod Müllera. Jer, domaće je – domaće!

TEKST: S. Pok                   FOTO: Sanja Pok

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn