PROMO: Voće i povrće ”Müller“: Uvrstite okuse jeseni u svoje jelovnike

Datum objave: 21. 10. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Jesen je tu, bogata okusom, bojom i mirisom. Vrijeme je za vitamine u jelovnicima koji će vam pripremiti organizam za zimske dane, a sve što vam je potrebno za zdrave prehrambene navike pronaći ćete u prodavaonici voća i povrća ” Müller “, na adresi Svetog Roka 14 u Požegi, i na prodajnom mjestu u požeškoj tržnici.

Jesen je kalendarski zakoračila u naše dane, pa zašto ne bi i u naše jelovnike? Pravo je vrijeme za prehranu ispunjenu vitaminima.Obiteljsko gospodarstvo Müller pod motom “Domaće je domaće”, uz višegodišnje iskustvo i tradiciju uzgoja povrća ponudit će vam potvrđenu kvalitetu. Na vama je da samo odaberete, a i cijene su pristupačne jer svi su ti domaći proizvodi stigli na štand i u prodavaonicu izravno s polja i plastenika.

“Poljoprivredom se bavimo 15 godina na imanju na kojem radimo suprug, naša tri sina i ja. Uzgajamo gotovo sve vrste povrća. Ne skladištimo previše robe nego svakodnevno svježe proizvode dopremamo u prodavaonicu i na prodajno mjesto u gradskoj tržnici,”ispričala nam je Ankica Müller.

Uz grožđe, šljive, maline i jagode za sladokusce, najtraženije je još uvijek povrće za zimnicu – paprika, rajčica, krastavci te posebno kupus za kiseljenje, ali svoje mjesto kod Ankičinih brojnih kupaca pronađe i druga, svježa, bojama i okusima bogata ponuda u prodavaonici i na tržnici.

Kupujmo domaće i lokalno, kupujmo kod Müllerovih!

TEKST: S. P.       FOTO: S. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn