JESENJA PONUDA: Voće i povrće ”Müller“ – Od polja do stola, domaće i zdravo!

Datum objave: 16. 11. 2022. | Kategorija: IZDVOJENO, Promo

POŽEGA – Vrijeme je za dodatne vitamine u jelovnicima koji će vam pripremiti organizam za zimske dane, a sve što vam je potrebno za zdrave prehrambene navike pronaći ćete u ponudi Obiteljskog gospodarstva ” Müller “, u njihovoj prodavaonici voća i povrća na adresi Svetog Roka 14 u Požegi, i na prodajnom mjestu u požeškoj tržnici.

Magloviti jesenji dani pravo su vrijeme za prehranu ispunjenu vitaminima koja će nam osnažiti imunitet i dati potrebnu energiju za svakodnevne obaveze.Obiteljsko gospodarstvo Müller pod motom “Domaće je domaće”, uz višegodišnje iskustvo i tradiciju uzgoja povrća ponudit će vam potvrđenu kvalitetu.

Sve domaće i prirodno, uzgojeno s puno znanja, iskustva i ljubavi, ubrano, takoreći na kućnom pragu i odmah, dan kasnije, vrhunske kvalitete i cijenom prihvatljivo svima, dostupno na polici i „pijačnom“ štandu. Jer, riječ je o obiteljskom poslu, a tu se, kažu Müllerovi, pazi na svaki detalj, poštujući kupca i prirodu.

“Sve su to domaći proizvodi, koji su se na tržištu već potvrdili kvalitetom. Želja nam je našim kupcima ponuditi sve na jednom mjestu, proizvode koji su domaći i svježi i koji su prošli kratki put od proizvodnje do krajnjeg potrošača i zadovoljni smo što to i postižemo,” naglasila je Ana Müller.

Provjerite već danas i pronađite ih na tržnici i u trgovini. Sve što poželite, uzgojeno i ubrano na vlastitom imanju, nabavite kod Müllera. Jer, domaće je – domaće!

TEKST: S. Pok                            FOTO: S. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn