PROMO: Vinko Baričević, vlasnik Trgoauta: „27 godina uspješnog poslovanja dokaz je znanja, iskustva i poštenja!“

Datum objave: 17. 8. 2017. | Kategorija: 034, Promo

NN

POŽEGA – Tvrtka Trgoauto se bavi prodajom automobilskih dijelova već 27 godina na adresi Vjekoslava Babukića 11. Posljednjih šest godina, uz prodaju autodijelova, rade i servis automobila na adresi Kneza Trpimira 40.

“Nakon dugo godina uspješnog poslovanja u svijetu autodijelova, odlučio sam iskoristiti iskustvo te otvoriti i autoservis. Servisiramo sve vrste vozila, a opremljeni smo i dijagnostikom. Vozila održavamo izvan garantnog roka, ali i unutar garantnog roka. Imamo BER certifikat kojim se potvrđuje istovjetnost karakteristika određenog zamjenskog dijela prema originalnom dijelu”, ispričao je vlasnik Vinko Baričević.

N
U servisu rade tri iskusna i stručna automehaničara na četiri dizalice sa svom suvremenom opremom za kvalitetan autoservis.

NNN

“Zbog dugogodišnjeg iskustva u prodaji kvalitetnih autodijelova, budite sigurni da ćete uvijek dobiti najbolji odnos uloženog i dobivenog. Znamo koji su dijelovi dobri i kvalitetni, a koji nisu. Dokaz je 27 godina poslovanja. Od 90-tih naovamo prošli smo svega i svačega. Dolazili su i odlazili i veliki i mali. Svi koji mogu neka rade, dapače, ali iskustvo je pokazalo da nema ništa preko noći. Mi sve radimo polako, strpljivo, precizno, sigurno i pošteno. Kod nas svi dobiju fiskalni račun koji mogu provjeriti bilo gdje. Nikad nećete izaći iz Trgoauta s nekakvim papirićem, već uvijek s pravim, fiskalnim računom”, siguran u svoju uslugu i proizvode je Baričević.

TEKST: B. M.      FOTO: B. M.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn