PROMO : VELIKO OTVORENJE – Bar & Discotheque Platinum

Datum objave: 26. 8. 2014. | Kategorija: 034, Promo

platinumzaweb

POŽEGA –  Nakon nekoliko mjeseci intenzivnog rada ljubitelje dobre zabave očekuje veliko otvorenje najbolje discotheque u široj požeškoj okolici. Kultna Discotheque THE BEST  nakon 15 godina, odlazi u povijest , a uz potpuno preuređeni interijer javnosti se predstavlja i potpuno novo ime. Od 29. kolovoza 2014. godine  to je “BAR & DISCOTHEQUE PLATINUM”.

“Ime je  po  kemijskom elementu Platina koji je plemenita kovina, rijeđa i skuplja od zlata te ga nazivaju još i “malo srebro”. E upravo takvi ćemo i mi biti. Jedinstveni, unikatni i vrijedniji od zlata! Mjesecima smo pomno birali svaki detalj interijera i ono što ćete doživjeti u našem novom prostoru nećete doživjeti nigdje u široj okolici. Luksuzni interijer, vrhunsko ozvučenje, moderna led rasvjeta, vrhunski svjetlosni efekti i veliki plazma ekrani neki su od detalja koji će krasiti ovaj novouređeni klub,” poručuju iz Platinuma.

Uz novi interijer goste očekuje i vrhunska ponuda pića sa raznima paketima i akcijama te popustima za VIP članove i naravno velikim izborom koktela dok će glazbom, za koju je zadužen DJ Sasha pokušati zadovoljiti svačiji ukus. Velika novost je zabrana ulaska djevojkama mlađim od 16 godina te muškarcima mlađim od 18 godina. Svoju starosnu dob gosti će dokazati redarima na ulazu u klub. Cijeli klub pokriven je i vrhunskim video nadzorom.

Na večeri otvorenja posjetelje očekuje veliki JACK DANIEL’S PARTY uz sexy hostese i bogate nagrade. Za sve posjetitelje biti će osiguran i besplatan švedski stol te piće dobrodošlice. Ulaz je besplatan, a zabava počinje od 22 sata.

Informacije i rezervacije možete obaviti na:
091 5561 798 (Ivan)
098 362 020 (Popy)

https://www.facebook.com/events/350547935103239/

TEKST: Promo     FOTO: plakat

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn