PROMO: VALENTINOVO U PANSIONU AS – Proslavite praznik ljubavi sa stilom

Datum objave: 09. 2. 2019. | Kategorija: Promo

REŠETARI – Da ljubav ide kroz želudac dobro je poznata stvar. Znaju to i u Pansionu AS u Rešetarima, mjestu sa stilom i tradicijom koje će se, koristeći najbolje začine, pobrinuti za vaše nezaboravno Valentinovo. Dovoljno je tek „okrenuti“ pravi broj i na vrijeme rezervirati mjesto. Pansion AS raduje se vašem dolasku.

Ukusna hrana, fino vino i lagana romantična glazba neophodni su sastojci za ugodno proveden „praznik ljubavi“. Znaju to u Pansionu AS u Rešetarima, jedinstvenom spoju restorana, hotela i mini wellnessa, mjestu na kojem će se, uz prave začine, pobrinuti za vaše nezaboravno Valentino. Potrebno je tek „okrenuti“ pravi broj- 035/367-617, 091/891-8729, na vrijeme rezervirati mjesto, a potom, u društvu najdraže osobe, proslaviti ljubav.

U ugodnom ambijentu restorana, uz glazbu uživo, gratis predjelo i meni a la cart, profesionalno i sa stilom, kako to već godinama rade, vodeći se idejom hedonizma. Nakon što se uvjerite kako ljubav ide kroz želudac i poželite još, u Pansionu AS Valentinovo možete i produljiti, jer, uz provjereno dobru kuhinju, ponudit će vam sve što je još potrebno za potpuni oporavak duha i tijela- sobe opremljene u skladu s najvišim hotelskim standardima i jedinstvenu wellness oazu. Provjerite i uvjerite se osobno, u Rešetarima, u ulici Bana Josipa Jelačića 65 a i Facebook stranici Pansion As

Pansion AS raduje se vašem dolasku!

TEKST: S. T.       FOTO: promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn