PROMO: VALENTINOVO U PANSIONU AS – Pregršt malih i velikih zadovoljstava koja je najbolje osjetiti u dvoje

Datum objave: 12. 2. 2020. | Kategorija: Promo

REŠETARI – Kakvo bi to bilo Valentinovo bez romantične večere s dragom osobom? Osim toga, ljubav možda dolazi iz srca ali prolazi kroz želudac. Znaju to u Pansionu AS u Rešetarima, stoga vas čekaju s pregršt malih i velikih zadovoljstava koja je najbolje osjetiti u dvoje.

Proslavu Valentinova najbolje je početi romantičnom večerom. Jer, hrana je afrodizijak, a i ljubav, dobro je poznato, prolazi kroz želudac. Znaju to u Pansionu AS u Rešetarima, u ulici Bana Josipa Jelačića 65 a, stoga će vam, navratite li ovih dana, s puno stila, servirati užitak. Prije svega, na tanjuru. Zato je tu bogata gastronomska ponuda s domaćim i stranim specijalitetima, sjajan izbor slastica i vrhunskih vina, jer, praznik ljubavi idealan je trenutak za malo čistog hedonizma.

I to je tek početak, jer, osim večere, u Pansionu AS ponudit će vam i niz drugih malih i velikih zadovoljstava koja je najbolje osjetiti u dvoje. Poput, recimo, saune ili masaže, a onda i zajedničkog doručka, jer mjesto na kojem razumiju ideju užitka nudi i sobe uređene prema najvišim hotelskim standardima.

Uvjerite se u to osobno i pozivom na broj 091/8918729 rezervirajte mjesto na vrijeme. Jer, praznik ljubavi treba proslaviti sa stilom. U Pansionu AS u Rešetarima, u ulici bana Josipa Jelačića 65 a.

TEKST: S. T.        FOTO: Promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn