PROMO: VALENTINOVO U CAKE BARU MALINA – Za nove slatke uspomene i poljupce s okusom kolača

Datum objave: 12. 2. 2020. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Za dobar desert uvijek ima mjesta, jer ide ravno u srce. Baš kao i ljubav, stoga, na Valentinovo, svakako zaviri u najslađi izlog u gradu i podijeli osjećaje s najdražima. Cake bar Malina čeka te s osmijehom i sretnim okusima. Na dobro poznatoj adresi u ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški.

Ima nešto čarobno afrodizijački u slatkom, stoga ga, valja podijeliti. Baš kao i osjećaje, jer najljepša su zadovoljstva ona u dvoje. Znaju to u Cake baru Malina, omiljenoj adresi svih istinskih sladokusaca, mjestu na kojem će vam ponuditi desert za svako vaše raspoloženje.

Uvjerite se u to već ovih dana i praznik ljubavi proslavite u njihovom šarmantno uređenom prostoru u ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški, jedinoj specijaliziranoj slastičarnici u ovom dijelu svemira. Jer, nijedna prava ljubavna priča ne može bez deserta. Birajte između tradicionalnih bakinih kolačića, onih modernih, ispunjenih dekadentnim kremama, čarobnih torti ili pak uvijek primamljivog cheese cakea, raskošnog sladoleda ili moussea, jer i ljubav je ljepša uz veliki griz slatkog.

Strateški smještena na samom početku Korza, iza najslađeg izloga u gradu, Malina vas čeka s puno dobre energije, profinjenog ukusa i stila, spremna ispuniti svaku vašu grešnu želju, jer Valentinovo i užitak ovdje idu ruku pod ruku. Uz brojne akcije i slatka mala iznenađenja. Uvjerite se i navratite svakog radnog dana od 7 do 22, vikendom do 23 sata. Za nove slatke uspomene tu je Cake Bar Malina
Dobro došli!

TEKST: S. T.       FOTO: Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn