PROMO: VALENTINOVO U CAKE BARU MALINA – Nijedne prave ljubavne priče nema bez slatkog

Datum objave: 13. 2. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Nijedne prave ljubavne priče nema bez slatkog. Jer, s pravim su začinom ukusnije i svađe i poljupci. Uvjerite se u to za Valentinovo i zajedno zagrizite užitak. Čarolija okusa i niz malih slatkih iznenađenja čekaju vas u Cake baru Malina

O afrodizijačkim svojstvima čokolade odavno je sve rečeno. Možda zato bez slatkog nema ni jedne prave ljubavne priče. Znaju to u Cake baru Malina, u ulici Slavonskih graničara 1 u Novoj Gradiški, omiljenoj adresi iskusnih sladokusaca, prvoj i jedinoj specijaliziranoj slastičarnici za proizvodnju torti, kolača i sladoleda u gradu.

Mjesto je to s kojeg počinje, ali i završava svaki planirani i usputni izlazak, jer, život je ljepši uz veliki komad torte. Uvjerite se u to za Valentinovo i zajedno s dragom osobom, zagrizite užitak.

U Cake baru Malina   praznik ljubavi slavit će se u velikom stilu – uz brojne akcije i slatka mala iznenađenja. Navratite svakog radnog dana od 7 do 22, vikendom do 23 i okusite. A, onda se prepustite. S pravim začinom i kvalitetnim omjerom slatkog i svađe i poljupci su ukusniji.

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn