PROMO : „Upecajte“ se na „Carpenter“- mjesto za koje znaju svi ozbiljni ribiči regije, ali i šire

Datum objave: 13. 6. 2014. | Kategorija: 034, Promo

kr

NOVA GRADIŠKA – Priča o Carpenteru, novogradiškom, ali i regionalnom prodajnom ribolovno-lovnom centru, priča je o uspjehu, jedinstvenom obiteljskom poduhvatu, ali i priča o tome, kako se, uz entuzijazam, predanost i kontinuirano ulaganje u znanje, od hobija i mladenačke strasti,  može izgraditi respektabilan, međunarodno priznat i prepoznat posao.  Stoga, ukoliko dušu odmarate „zabacujući“ štapove, ili odlazeći u lov, pobrinite se za najbolje i navratite u „Carpenter“. Jer, moderan pristup ribolovu ,kažu znalci, ne samo da je, čini se, sofisticirao ribe, nego i zahtjeva jednako takvu opremu.

Kreiran iz mladenačke  strasti, hobija koji je, s vremenom,  ulaganjem u znanje, upoznavanjem tržišta proizvodima koje su, baš, oni tražili i trebali, kao i stečenim iskustvom s prihranom, uglavnom iz uvoza,  „Carpenter“ je, nakon skromnih, početaka, uz pomoć cijele obitelji,ali i nekolicine regionalnih partnera-istomišljenika,  izrastao u ozbiljan, inovativan  posao proizvodnje, kreiranjem  vlastitih  brendova-ENTER i XTRA BAITS,  koje trenutno, zbog iznimne kvalitete, te značajno povoljnije cijene, prepoznaju ribolovci diljem Hrvatske.

Omjerom cijene i kvalitete, kao i krajnjih rezultata, zahvaljujući i bogatoj paleti od čak 30-ak proizvoda, „Carpenter“ je u kratko vrijeme postao jedini ozbiljan nacionalni proizvođač prihrane , proizvođač koji se kvalitetno  pozicionira na regionalnim tržištima , te kreator najprodavanijeg  nacionalnog  proizvoda u „branši“, kontinuiranim ulaganjem u znanje i informacije, kao i značajnim financijskim ulaganjem, trgovcima koji itekako znaju što vam prodaju, postali su, osim toga i uspješna tvrtka-zastupnik nekolicine europskih top brendova.

Osim proizvodnog dijela posla  kojem čitava obitelj pristupa iznimno ozbiljno, novogradiški prodajni centar za koji znaju u cijeloj Slavoniji,  svakako bi trebao posjetiti svaki ozbiljan (amaterski ili profi) ribič, ali i lovac. Bilo da zadovoljstvo tražite iz hobija ili daleko ozbiljnjih razloga, „Carpenter“ je mjesto koje nudi iznimno bogat asortiman-mamci, hrana, štapovi, zračno oružje, lovačka odijela, „multi tool“, kao i takozvanu „out door opremu“. Šireći posao, polako počinju razmišljati i o onima kojima je strast streličarstvo, kroz ponudu vrhunskih samostrela, te lukova i strijela.Zbog svega toga, red je, ukoliko još niste,  da se „upecate“na „Carpenter“. Jer, samo se tako, „stolarskom“ preciznošću i predanošću, gradi uspješan „biznis“.

TEKST: S. Tarbuk     FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn