PROMO: UDRUGA ZDRAVI ŽIVOT – Usvojite zdrave navike na vrijeme, ispravite loše držanje, izgledajte i osjećajte se bolje

Datum objave: 14. 2. 2018. | Kategorija: 034, Promo

20180208_094528

POŽEGA – Tjelesna aktivnost temelj je razvoja djeteta i prva karika u općem sustavu njegova rasta i razvoja. Zdrava, okretna, spretna i vješta djeca lakše se nose sa životnim izazovima, zadovoljnija su i uspješnija, stoga je pravilne navike važno steći na vrijeme. Usvojite ih u studiju ZDRAVI ŽIVOT u ulici Alojzija Stepinca 21 i otkrijte sve blagodati korektivne medicinske gimnastike za djecu.

Bavljenje sportom jedan je od važnijih čimbenika zdravlja i zadovoljstva djece, aktivnost čiji je značaj važno osvijestiti na vrijeme, jer samo je tako moguće steći i zdrave navike za budućnost. Na žalost, djetinjstvo, taj najaktivniji dio ljudskog života, umjesto na igralištima i u prirodi, neki novi klinci provode zaokupljeni računalima, krećući se sve manje, što dugoročno, utječe na njihovo zdravlje i razvoj. Dodajmo tome nepravilno nošenje teške školske torbe, nepravilno sjedenje i eto problema poput skolioze, kifoze, lordoze, deformiranih stopala ili prsnog koša. Zbog toga je važno čim prije početi s tjelesnim aktivnostima. Znaju to u studiju ZDRAVI  ŽIVOT, stoga vas čekaju s dva nova programa za djecu i odrasle.

m1 m2

Naučite se pravilnom držanju, otkrijte korektivnu gimnastiku, sportsku i relaksirajuću masažu i s povjerenjem se prepustite stručnom vodstvu fizioterapeuta. Termin za zdravlje shvatite i kao priliku za kvalitetno provođenje vremena s vlastitom djecom, odrastajte zajedno i osobnim im primjerom prenesite prave vrijednosti. Jer, kretanje i tjelesna aktivnost, znao je to već i Hipokrat, temeljne su ljudske potrebe, put do zdravlja i vitalnosti, čimbenik očuvanja i unapređenja psihičke i fizičke spremnosti i važna pretpostavka za kvalitetniji život. Uvjerite se u to i osobno i navratite u studio ZDRAVI ŽIVOT.

20170904_115453

S receptima za bolji izgled i bolje raspoloženje čekaju vas ulici Alojzija Stepinca 21, od ponedjeljka do subote u vremenu od 8 do 23 pod stručnim vodstvom fitness trener i Theta Healing terapeutkinje Jelene Fuček. Broj telefona 098/1606-398 i  Facebook stranica.

TEKST: S. T.     FOTO: promo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn