PROMO: U najtužnijim trenucima s povjerenjem se obratite Marcelji

Datum objave: 10. 9. 2017. | Kategorija: 034, Promo

n

POŽEGA – Pogrebno poduzeće „ Marcelja” nalazi se na lokaciji Miroslava Kraljevića 8 u Požegi, a s radom je počelo davne 1992. godine.U pogrebnom poduzeću “Marcelja” možete dogovoriti svu pogrebnu opremu, uslugu prijevoza unutar Hrvatske i iz inozemstva, cvjetne aranžmane, vijence, svijeće.

“Poslujemo na područje cijele Požeške kotline, obavljamo sprovode i ostale pogrebničke usluge, a za grad Pleternicu imamo isključivu koncesiju na ukope. Što se tiče ponude pogrebne opreme, sigurno imamo najveći izbor artikala. Paleta se kreće od standardnog lijesa do hrastovih sarkofaga ili sarkofaga od mekog drveta”, ispričao je vlasnik Mario Marcelja. On je druga generacija u ovom poslu, njegov otac se time bavio u javnom poduzeću u bivšoj državi da bi potom krenuli s privatnim poslom.

“Surađujemo s organizacijama koje se bave posmrtnom pripomoći. Preko nas možete ugovoriti mjesečni iznos koji uplaćujete i u slučaju smrtnog slučaja, obitelj pokojnika ima knjižicu s podatcima o nositelju prava na posmrtnu pripomoć s kojom ostvaruju pravo na naknadu troškova. Mi sve s njima dogovaramo te savjetujemo obitelj  kako se uklopiti u iznos koji je uplaćivan na račun posmrtne pripomoći. Ako se izabere nešto što ne ulazi u iznos koji se odvajao, može se nadoplatiti. Isto tako, ako se izabere nešto jeftinije, tada se obitelji pokojnika novac nadoknadi. To su organizacije Posmrtna pripomoć iz Gajeve ulice u Zagrebu i Udruga za sjajne pogrebe iz Radićeve ulice, također u Zagrebu. Naši ljudi te usluge malo koriste, ne znam zašto, a uistinu su korisne. Time olakšavate obitelji  trošak pogreba. Za mjesečni iznos već od 39 kuna, možete imati mirnu situaciju za događaj koji nažalost nikog ne zaobilazi, smrt”, ispričao je Marcelja.

nn

U pogrebnom poduzeću “Marcelja” možete dogovoriti svu pogrebnu opremu, uslugu prijevoza unutar Hrvatske i iz inozemstva, cvjetne aranžmane, vijence, svijeće. Nakon što mrtvozornik utvrdi smrt, sve ostalo je u njihovim rukama. Oblačenje pokojnika, dogovaranje termina na požeškom groblju, ili već kojem drugom, organizacija cvijeća i limene glazbe i dr.

U ljudskoj prirodi je da se boji smrti i da ne želi o tome razmišljati. No, to je jedini događaj u našem životu koji će se sigurno dogoditi i na koji ne možemo utjecati. Pravodobnim razmišljanjem, možete svojim najdražima osigurati mirno tugovanje. Jer, kad umreš, ne znaš da si umro i nije ti teško, teško je drugima. Olakšajte drugima, obratite se Marcelji!

TEKST: B.M.       FOTO: B.M.

 

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn