PROMO: TROHA DIL – Građevinska struka i potrošači su potvrdili – Troha Dil nudi najbolji omjer cijene i kvalitete

Datum objave: 23. 1. 2017. | Kategorija: 034, Promo

DSCN5806

POŽEGA – Tvrtka Troha Dil iz Bjelovara utemeljena 1962 po svojim poslovnim uspjesima i kvalitetnim proizvodima poznata je diljem Hrvatske i Europe. U Požegi o širokoj paleti proizvoda i usluga Troha dila i njihovoj dostupnosti na tržištu već 15 uspješnih godina brine FENIX – PVC – ALU d.o.o. – u sustavu franšize Troha Dil. Osim vrhunske stolarije po kojoj je na tržištu već odavno stekla prepoznatljivost i ugled, tvrtka već neko vrijeme uspješno proizvodi i montažne (gotove) kuće, a želite li u obiteljskom domu, poslovnom objektu ili višestambenoj zgradi ostvariti uvjete za energetsku učinkovitost stručne osobe u požeškoj poslovnici u ulici Tina Ujevića 1 pružit će vam potrebnu podršku od zamršene papirologije do konačnog cilja.

Hrvatska građevinska struka i hrvatski potrošači već dugi niz godina potvrđuju kako je Troha Dil broj 1 u omjeru cijene i kvalitete.Tvrtka Troha-dil poslovnicu u Požegi ima na adresi Tina Ujevića 1 gdje možete razgledati sav asortiman prozora, vrata i ostalih proizvoda od desetak različitih profila u PVC i drvo-alu izvedbi, uz kompletnu uslugu – izradu troškovnika, izmjeru stolarije, demontažu postojeće stolarije, montažu nove te završnu obradu špaleta i odvoz nastalog otpada.

“FENIX – PVC – ALU d.o.o. zastupa Troha Dil već 15 godina uspješnog poslovanja u prodaji i montaži pvc stolarija. Prateći trendove i težeći najboljem za naše kupce, tvrtka se odlučila na proširenje djelatnosti postavljanja fasadnih sustava i adaptacija krovišta, vezao uz EU fondove odnosno povlačenje subvencija za niskoenergetsku obnovu obiteljskih kuća i višestambenih zgrada. Ljudi nerijetko najviše problema imaju s papirologiju, toga se najviše boje. Stoga se slobodno mogu javiti u naš ured Troha Dila u Požegi, Tina Ujevića 1, gdje će naše osoblje iz Komercijale pomoći odraditi sve potrebne dokumente kako bi mogli uspješno prijaviti svoj objekt i sudjelovati u sufinanciranju Fonda za energetsku obnovu,” pojašnjava direktor FENIX – PVC – ALU d.o.o Igor Čorković, dodajući kako se u asortimanu Troha Dila nalazi već prepoznatljiva PVC stolarija, drvoaluminijska stolarija i građevinska stolarija sa svim potrebnim dodacima pa klijent doista može pronaći sve na jednom mjestu, uz vrhunsku uslugu.

igor

A izvrsnost i uspješnost poslovanja potvrđuje i bonitetna ocjena “A+” koju je FENIX – PVC – ALU dobio u 2016. godini kao poslovni subjekt s najboljom bonitetnom ocjenom u Hrvatskoj te spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti.

Tradicija i kvaliteta najbolje i najjasnije opisuju poslovanje Troha Dila, tvrtke koja je dobitnik brojnih priznanja, baš kao i njeni poslovni partneri. A odlika najboljih je i kreativnost pa s bogatim znanjem i iskustvom razvijaju vlastite proizvode s kojima mogu zadovoljiti i najzahtjevnije kupce. Jedan od proizvoda koji se u kratkom vremenu izdvojio kao iznimno privlačan su montažne kuće. “Prošle godine je firma Troha Dil u Bjelovaru krenula u proizvodnju montažnih niskoenergetskih i pasivnih kuća. Postali smo lider na tržištu, i trenutno najveći dio proizvodnje niskoenergetskih kuća ide prema Švedskoj, gdje vlada subvencionira mladim bračnim parovima s jednim djetetom kupnju niskoenergetskih kuća s 1000 eura po kvadratnom metru. Ali, kuće su sve više interesantne i kupcima u drugim europskim zemljama pa i našoj. Katalog niskoenergetskih i pasivnih kuća možete pogledati na stranicama http://troha-dil.hr/” dodaje voditelj požeške poslovnice Željko Vala.

1

Trebate li bilo kakav savjet vezan uz građevinsku stolariju svakako posjetite prodajni salon Troha-Dil u Ulici Tina Ujevića 1 u Požegi, ili nazovite broj 034/ 291- 219.

TEKST: S. P.     FOTO: D.P./ Troha Dil

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn