PROMO: TRGOVAČKI OBRT CHE-CHE -Otkrijte „street style- second hand“ modu i budite primijećeni

Datum objave: 20. 8. 2014. | Kategorija: 034, Promo

kr

NOVA GRADIŠKA – Iako je pojam mode odavno prestao biti rezerviran isključivo za modne piste i postao „stvar“ ulice, iako se trendovi stvaraju i nestaju na dnevnoj bazi, pitanje stila stvar je vlastite osobnosti , poruka koju, svakodnevno, šaljemo svijetu, više ili manje važan način komunikacije. Jer, budimo iskreni-odijelo, ipak, čini čovjeka. A, za stvaranje vlastitog prepoznatljivog stila, više vam nije potrebna ni posebno značajna „lova“. Dovoljno je samo malo kreativnosti, mudro odabran komad koji uspješno komunicira s ostatkom vaše garderobe i posjet čarobnoj škrinjici zvanoj „CHE-CHE“.

Jer, ono što nudi CHE-CHE, zasigurno nećete pronaći nigdje drugdje. A, odlika dobrog i prepoznatljvog stila, svakako je i originalnost. Pod zanimljivim sloganom „razmijenimo ormare“, jedinstveni novogradiški „second hand“ butik, smješten na idealnoj gradskoj lokaciji ( Jurja Haulika 2), u samo je par mjeseci postao nezaobilazno mjesto lokalnih tredseterica,  poslovnih žena sklonih povremenoj promjeni stila, djevojaka plićeg džepa, alternativki svih boja i oblika, ali i onih svjesnih činjenice kako svaki odjevni predmet vrijedi samo onda ako ima  i svoju priču. Jer, moda je, upravo to-povijesna priča koju ne treba shvaćati ozbiljno i koja nastaje u trenutku kada se s njom zaigrate. Vlasnica butika CHE-CHE,Darija Bušić, žena izgrađenog street style modnog stila, prepoznala je potrebu Novogradiščanki za sasvim posebnim i modno unikatnim prostorom, ali i prepisala svjetski trend recept- SECOND HAND JE IN. Jer,sve ono što je već nošeno, sve ono što ima vlastitu priču, ali i prepoznatljiv, kvalitetan brend koji traje-ulazi u prostor mode.

U Che-che, stoga, navraćuju svi oni koji žele biti primijećeni i drugačiji, svi oni koji modu vole, ali joj ne robuju, svi oni koji znaju kako pravi proizvod može trajati vječno. Traperice čuvenih modnih marki po značajno nižim cijenama, cipele, šarmante retro haljinice, kožne jakne pristigle u Novu Gradišku ravno s čuvenih engleskih „buvljaka“, na kojima kupuje i Kate Moss, košulje, suknje, kao i nezaobilazni prateći accessoire- ono je što ćete pronaći u butiku Che-Che. I još nešto-samo na ovom mjestu možete povoljno kupovati, ali i zaraditi donošenjem vlastitih odjevnih predmeta koji, dobro sačuvani ( kako  to već žene znaju, posebno kada je riječ o dragim komadima) stoje zaboravljeni u vašem ormaru.

Od nedavno, Che-Che razmišlja i o modnom stilu vaših klinaca i po istim uvjetima nudi veliki izbor dječje odjeće. Riječ je o jedinstvenom obliku komisione prodaje u kojoj za vlastitu, dobro očuvanu, kvalitetnu,  po mogućnosti „brendiranu“ odjeću, nakon što je , u vaše ime prodaju, dobivate određeni, traženi ili s vlasnicom dogovoreni,  novčani iznos. Novost su  modni detalji, haljinice-pregače  i sasvim posebne, hand made“ torbe od trapera, koje možete ponosno prošetati plažom, školskim hodnicima ili gradskom špicom i definitivno biti zamijećeni.CHE-CHE Vas čeka radnim danom od 8.30 do 12,30, ili od 17.00 do 20.00, a srijedom i subotom u vremenu od 8.30 do 13.00. Navratite ili nazovite na broj 091/7213 794, čak iako niste rasploženi za kupovinu. Jer, šarmantna, novogradiška šarena škrinjica s odjevnim blagom,  dat će vam ideju za kreiranje vlastitog stila. A, onda, kada vidite cijene i sebe u ogledalu, nešto će zasigurno pronaći mjesto i u vašem ormaru.
https://www.facebook.com/pages/Che-Che-to/730619303671252?fref=ts

 

TEKST: Simonida Tarbuk      FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn