PROMO: Trgovački obrt CHE CHE – Obucite se od pete do glave… sa stilom

Datum objave: 07. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

NASLOVNA

NOVA GRADIŠKA – Odjeća odavno nije tek puki zaštitni sloj tijela i kože. Nije ni samo statusni simbol, ni pitanje stila, iako je i sve to. Odjeća danas je i stav. Poruka i uvjerenje onog tko je nosi. Stoga, birajte što nosite. I izaberite čarobne krpice  iz Trgovačkog obrta CHE CHE Nova Gradiška.

Komadi s potpisom, oni koje prepoznaju i modno citirane blogerice, po prihvatljivim cijenama, ono su što vam treba za ljeto. Jer, dobro odabrani, i povoljno kupljeni, predstavljaju investiciju i dobitak. U modnom i finacijskom smislu, jer nosit ćete ih godinama, u svim prigodama.

N1

Takve su i krpice iz Trgovačkog obrta CHE CHE u Novoj Gradiški, čarobnog prostora stila i mjesta sa sasvim posebnim, pomno probranim komadima, renomiranih brendova kakve ne možete pronaći nigdje drugdje, cijena prihvatljivih svačijem džepu. I studentica i poslovnih žena i majki i rokerica. Che-Che će vam ponuditi Mango, Esprit, Reserved i još pokoju, dobro znanu, modnu marku sa stilom, kvalitetne, zanimljive i nosive komade u kojima ćete zasigurno biti primijećene. Jer, ovdje nema konfekcije ni više komada, ovdje je sve posebno.

NN1 NN

I još nešto, posebnima će učiniti i krupnije dame, jer nije sve u XS modelima, čega postaju svjesni i oni koji diktiraju modne trendove. Navratite u ulicu Slavonskih graničara 22 u Novoj Gradiški i provjerite. Romantične haljine, uvijek elegantne suknje, hlače, trendovske traper jaknice, zanimljive košuljice, atraktivne cipele, torbe, šeširi i drugi prateći detalji. Za žene i za muškarce. Za djevojke i djevojčice, majke i kraljice. Birajte, i obucite se od pete do glave sa stilom. U Trgovačkom obrtu CHE CHE, u Novoj Gradiški, svakog radnog dana od 9 do 13 i 17 i 19 sati, srijedom i subotom od 9 do 13.

TEKST: S. T.     FOTO: D.P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn