PROMO: Trgovački obrt „Che-che“: Navratite po porciju dobrog stila i budite primijećeni

Datum objave: 09. 2. 2017. | Kategorija: 034, Promo

DSCN6277

NOVA GRADIŠKA – Imati izgrađen stil ne znači tek „nabaciti“ na sebe komad onog što je trenutno in. Jer, modi treba pristupiti ozbiljno, čak i onda kada je doživljavate kao igru. Spajajući staro i novo, retro komade, s onima trendovskim. Formula je to autentičnog i originalnog izgleda kakvom se vode u Trgovačkom obrtu „Che-che“ u Ulici Slavonskih graničara 22. Jer, s novim se valja obnoviti, a starim uljepšati.

Znaju to sve istinske fashion stilistice, stoga, već dulje vrijeme, po porciju pravog stila odlaze u „Che-che“. Moći će to činiti i dalje, od nedavno, na drugoj, atraktivnijoj adresi, u ulici Slavonskih graničara 22., ali u jednako posebnom i šarmantnom prostoru, kako i dolikuje mjestu koje mijenja navike kupaca, učeći nas da povremeno zavirimo u tuđe ormare, ali i međusobno razmijenimo garderobu, jer, samo se tako čuva skromni kućni „budžet“ i gradi prepoznatljiv, neuniformirani stil.

DSCN6284

I mada su mjesta koja prodaju „komade iz druge ruke“ u posljednje vrijeme sve popularnija, Trgovački obrt „Che che“ po mnogo je čemu drugačiji. Riječ je o jedinstvenom obliku komisione prodaje u kojoj za vlastitu, dobro čuvanu, kvalitetnu, po mogućnosti „brendiranu“ odjeću, nakon što je, u vaše ime, najprije ponude, a onda i prodaju, dobivate određeni traženi ili s vlasnicom ranije dogovoreni iznos. „Che –che“ je mjesto koje nudi jedinstvenu kombinaciju starog i novog, originalne komade kakve nećete naći nigdje drugdje, ali i retro modnu priču koja je, posljednjih godina, ponovno in. Osim toga, kupujete li u prostoru smještenom na pravoj adresi, odmah do prolaza za tržnicu, budite sigurni da ćete se ogrepsti za jedinstven i apsolutno unikatan predmet, jer samo su takvi dovoljno dobri za „Che-che“.

Uvijek moderne, elegantne i praktične haljine, ženski sakoi bez kojih je nemoguće zamisliti modno osviješteno proljeće, bluze i košulje, koje se, kažu modni znalci, vraćaju na velika vrata, muška odijela, vječni modeli omiljenih Levisica, ali i svih drugih traperica, torbe, nakit, cipele, od klasičnih „Marti“ koje je moguće ludo dobro kombinirati uz sve, do čizama koje su osnova dobrog stila-sve to, ali i još puno dobro skrivenih, malih i velikih odjevnih bisera, po sasvim posebnim, svima prihvatljivim cijenama, čeka vas u Trgovačkom obrtu „Che-che“, svakog radnog dana od 9 do 13 i 17 i 19 sati, srijedom i subotom od 9 do 13.

n

Kako je riječ o sasvim posebnoj modnoj priči koju svim svojim aktualnim i budućim klijenticama stvara vlasnica, Darija Bušić, „Che-che“ će vrata otvoriti svima čak i izvan službenog radnog vremena, nazovete li je na broj 091/ 721 3794.
Iako će zima još koji put pokazati zube, dolazak proljeća najbolji je trenutak za promjenu stila ali i obnovu garderobe. Stoga, bilo da ste lokalna trendseterica, poslovna žena sklona povremenim stilskim izletima, djevojka plićeg džepa, alternativka koja modnim izričajem šalje poruku ostatku svijeta, ili kojim slučajem muškarac koji zna da odijelo čini čovjeka, Trgovački obrt „Che-che“ u ulici Slavonskih graničara 22., Nova Gradiška, mjesto je koje nikako ne bi smjeli zaobići. Posjetite i Facebook Che-Che.


TEKST: S. T.      FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn