PROMO: TRGOAUTO – Sve što vozila na dva i četiri kotača trebaju

Datum objave: 04. 6. 2018. | Kategorija: 034, Promo

naslovna

POŽEGA -Sve što je potrebno vašem limenom ljubimcu, vozi li vas na dva ili četiri kotača, pronaći ćete u prodavaonici „TRGOAUTO“ u ulici Vjekoslava Babukića 11, Požega. Adresa je to na kojoj vas čekaju kvalitetna usluga, raznovrsna ponuda, povoljne cijene, iskustvo i savjet, stoga, navratite, jer, samo dobro održavano vozilo jamči i zadovoljstvo u vožnji.

Iako su temperature posljednjih dana sličnije onim ljetnim, kalendar sugerira da smo još uvijek u proljeću. Krajnje je, stoga, vrijeme da s vozila uklonite posljednje zaostale tragove zime, dijagnosticirate stanje i pripremite se na nova zadovoljstva u vožnji. Jer, samo dobro održavano vozilo, jamči sigurnost i užitak. Znaju to u prodavaonici TRGOAUTO u ulici Vjekoslava Babukića 11, najboljoj mogućoj adresi za vašeg limenog ljubimca – kako onog s četiri, tako i onog s dva kotača, mjestu na kojem će vam, uz kvalitetne auto i moto dijelove po pristupačnim cijenama, poslužiti i savjet. Jer, kod njih je kupac uvijek na prvom mjestu.

nn

sim toga, nema što nemaju, a čak i kada nemaju, spremni su to nabaviti u roku od 24 sata, a nude i garanciju na svu robu – godinu dana, pa i pet godina. Uz široki asortiman auto kozmetike koja će vam trebati želite li poslu proljetnog čišćenja automobila pristupiti temeljito, bit će red provjeriti i stanje akumulatora, a njih, bar, u Trgoautu, možete birati. Varta, Bosch, Dynamic, Topla, Taxxon, ili, možda Yuasa, program vrhunskih akumulatora japanskog proizvođača, po mnogima, trenutno najbolji akumulatori na svijetu, s garancijom od 36, 42 i 48 mjeseci, radi li se o premium verziji proizvoda.

Tu je i veliki izbor motornih ulja po najpovoljnijim cijenama – Mobil, Shell, Elf, GM, Castrol, pa motoristima posebno draga Motula ulja, po iznimno popularnim cijenama. Kvaliteta i povoljne cijene odlika su i unico filtera, japanskih dijelova, kao i kvalitetnih ležajeva njemačke tvrtke NK, pa Boschove i NGK svjećice, Pagid-ovi diskovi i disk pločice. Uz cijene prihvatljive svakom džepu, stručni savjet i dostupnost željenih dijelova, u Trgoautu su u mogućnosti ponuditi vam i kompletan servis vozila na adresi Kneza Trpimira 40 u Požegi. Trgoauto čeka vas svakog radnog dana u Babukićevoj ulici 11, a za više informacija nazovite 034/ 272 925 ili na službenoj stranici http://www.trgoauto.com/

TEKST: S.T.       FOTO: D.P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn