PROMO: TRGOAUTO – Sve na jednom mjestu za istinski užitak u proljetnim vožnjama

Datum objave: 27. 3. 2022. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Sve što je potrebno vašem limenom ljubimcu, vozi li vas na dva ili četiri kotača, pronaći ćete i ovog proljeća u prodavaonici „TRGOAUTO“ u ulici Vjekoslava Babukića 11, Požega. Adresa je to na kojoj vas čekaju kvalitetna usluga, raznovrsna ponuda, povoljne cijene, iskustvo i savjet, stoga navratite, jer samo dobro održavano vozilo jamči i zadovoljstvo u vožnji.

I temperature i kalendar govore nam da smo zakoračili u proljeće. Stoga je pravo vrijeme da s vozila uklonite posljednje zaostale tragove zime, dijagnosticirate stanje i pripremite se na nova zadovoljstva u vožnji. Jer, samo dobro održavano vozilo jamči sigurnost i užitak. Znaju to u prodavaonici TRGOAUTO u ulici Vjekoslava Babukića 11, mjestu na kojem će vam, uz kvalitetne auto i moto dijelove po pristupačnim cijenama, poslužiti i savjet.

Jer, kod njih je kupac uvijek na prvom mjestu. Osim toga, nema što nemaju, a čak i kada nemaju, spremni su to po narudžbi nabaviti u najkraćem roku. Uz široki asortiman tekućina za stakla te vrhunsku auto kozmetiku koja će vam trebati želite li poslu proljetnog čišćenja automobila pristupiti temeljito, bit će red provjeriti i stanje akumulatora, a njih u Trgoautu, možete birati. Varta, Bosch, Dynamic, Topla, Taxxon, ili, možda Yuasa, u ponudi je program vrhunskih akumulatora.

Tu je i veliki izbor motornih ulja po najpovoljnijim cijenama – Mobil, Shell, Elf, GM, Castrol, pa motoristima posebno draga Motula ulja. Kvaliteta i povoljne cijene odlika su i unico filtera, japanskih dijelova, kao i kvalitetnih ležajeva njemačke tvrtke NK, pa Boschove i NGK svjećice, Pagid-ovi diskovi i disk pločice, a tu su i gume te ratkape vrhunske kvalitete. Za savršen izgled vašeg vozila u ponudi je i široka paleta auto sprejeva, a želite li biti sigurni da vaš ljubimac i izvan garaže ima pravu zaštitu, odaberite iz programa izdržljivih cerada koje mogu zaštiti čak i od tuče.

Uz cijene prihvatljive svakom džepu, stručni savjet i dostupnost željenih dijelova, u Trgoautu su u mogućnosti ponuditi vam i kompletan servis vozila na adresi Kneza Trpimira 40 u Požegi. Trgoauto čeka vas svakog radnog dana u Babukićevoj ulici 11, a za više informacija nazovite 034/ 272 925 ili na službenoj stranici http://www.trgoauto.com/

TEKST: S. P.                FOTO: D. P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn