PROMO: TRGOAUTO POŽEGA – Vrhunska japanska tehnologija Yuasa akumulatora na dohvat ruke

Datum objave: 19. 1. 2018. | Kategorija: 034, Promo

trgoauto

POŽEGA – Tvrtka Trgoauto se bavi prodajom automobilskih dijelova već 27 godina na adresi Vjekoslava Babukića 11. Posljednjih šest godina, uz prodaju autodijelova, rade i servis automobila na adresi Kneza Trpimira 40. Više se ne morate bojati hoće li Vaš limeni ljubimac ujutro zakazati pri paljenju ili se u sred noći ustajati u pidžami kako bi zapalili laganu vatricu ispod auta da se ne smrzne. U Trgoautu imaju rješenje za Vas, naime, trenutačno im je glavni adut u ponudi novi program Yuasa akumulatora, vrhunskih akumulatora japanskog proizvođača.

“Yuasa je vodeći svjetski proizvođač akumulatora te su jedni od najboljih akumulatora na svijetu. Imaju garanciju 36 mjeseci odnosno 40 mjeseci ako se radi o premium verziji proizvoda. Cjenovno su u sredini. U ponudi imamo akumulatore od 45, 50, 60, 75, 90 te 95 ampera. Manji akumulatori idu u benzinske automobile, a od 75 do 100 ampera idu u dizelaše. S tim da se u neke aute, zbog prostora namijenjenog akumulatoru, stavlja akumulator jačine 60 ampera jer je kutija manja pa ne može ni stati veći po dimenzijama. Sve zavisi od proizvođača i kako je deklarirano. Npr., akumulatori od 60 ampera jesu malo manji ali imaju više startne snagu,” ispričao je vlasnik Vinko Baričević.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Također, u ponudi imamo i Topla akumulatore koji imaju garanciju dvije i pol te tri godine. To su akumulatori dobre kvalitete, ne kao Yuasa, ali cjenovno povoljniji. Topla ima još jeftiniji brend Taxxon koji ima dvije godine garanciju. Oni su najjeftiniji u ovoj priči, ali naravno i najslabiji po kvaliteti”, dodaje Baričević.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zbog dugogodišnjeg iskustva u prodaji kvalitetnih autodijelova, budite sigurni da ćete u Trgoautu uvijek dobiti najbolji odnos uloženog i dobivenog.”U Trgoautu imamo velik asortiman robe. Sva roba ima garanciju i vrlo je kvalitetna. Nudimo sve dijelove za sve automobile, od filtera remenja, diskova, disk-pločica, ulja, amortizera i pumpi vode, svega što je potrebno za održavanje vozila. Znamo koji su dijelovi dobri i kvalitetni, a koji nisu. Dokaz je 27 godina poslovanja. Od 90-tih naovamo prošli smo svega i svačega. Dolazili su i odlazili i veliki i mali. Svi koji mogu neka rade, dapače, ali iskustvo je pokazalo da nema ništa preko noći. Mi sve radimo polako, strpljivo, precizno, sigurno i pošteno”, poručio je Baričević.

TEKST: B.M.       FOTO: B. M.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn