PROMO: TRGOAUTO – Mjesto s iskustvom, kvalitetom i 17 godina dugom tradicijom

Datum objave: 16. 4. 2017. | Kategorija: Promo

N

NOVA GRADIŠKA – Svi najbolji majstori i vozači jako dobro znaju kako po najbržu pomoć za svoj automobil valja skočiti u „TRGOAUTO“ u ulici Ljudevita Gaja 40, Nova Gradiška. Adresa je to na kojoj posluju već dugih 17 godina, ali i mjesto na kojem će vam, u svakom trenutku, u maniri iskusnih trgovaca, pomoći savjetom i preporukom. Kvalitetna usluga i ponuda, širok asortiman autodijelova ali i ostalih proizvoda, povoljne cijene – sve je to TRGOAUTO.

Tražite li najbolje za svoje vozilo, kad tad morali ste navratiti u „Trgoauto“ u Gajevoj ulici 40, Nova Gradiška. Jer, mjesto je to s iskustvom dugim 17 godina, prepoznato po povoljnim cijenama, ali i iskusnim trgovcima spremnim pomoći savjetom. I mada automobil, zna svaki pravi vozač, zahtijeva pažnju tijekom cijele godine, proljeće je idealan trenutak za dodatni glanc, a „Trgoauto“ najbolja moguća destinacija. Jer, nema što nemaju – dijelove za automobile poput filter remenja, diskova, disk pločica, ulja, amortizera, sve potrebno za održavanje vozila, kao i ne manje važno, garanciju na svu robu. Uz neizbježan stručni savjet, povoljnu cijenu, ali i mogućnost iznimno brze isporuke ako traženih dijelova trenutno nemaju, u „Trgoautu“ kupac je uvijek na prvom mjestu.

NN

Stoga i ovim putem podsjećaju kako ćete upravo kod njih pronaći motorna ulja po najpovoljnijim cijenama – Castrol, Fordovo 5W 30, 5w 20, Fiatovo – Selenia, BMW-ovo… Tu su motoristima posebno draga Motula ulja, po iznimno popularnoj cijeni od 85 kuna, 5 100. Nude i već poznato motorno ulje „Dynamax“, provjerene kvalitete i sjajne cijene, jer 4 litre u „Trgoautu“ će vas koštati samo 119 kuna. Kvaliteta i povoljne cijene odlika su i unico filtera, japanskih dijelova, kao i kvalitetnih ležajeva njemačke tvrtke „NK“. Tu je i itekako primamljiva mogućnost 4-godišnje garancije na ovjes, ponuda koja bi mogla zainteresirati vozače VW-a, Škoda, BMW-a… Mislite li na potrebe svog automobila, vodeći pri tom računa o kvaliteti dijelova, kao i stanju novčanika, posjetite prodavaonicu „TRGOAUTO“ u ulici Ljudevita Gaja 40 u Novoj Gradiški, ili ih nazovite na broj 035/362-844. Sa stručnim savjetom, u maniri iskusnih trgovaca, čekaju vas svakim radnim danom od 8 do 19, subotom od 8 do 13 sati.


TEKST: S. T        FOTO: D. P

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn