PROMO: TRGOAUTO – Isključite neispravnosti vozila pregledom kod iskusnih servisera

Datum objave: 30. 5. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Proljetni mjeseci vrijeme su kada mnogi već razmišljaju o dužim putovanjima, stoga i pravo vrijeme kada bi bilo dobro provjeriti vozilo preventivnim pregledom koji će isključiti razne potencijalne neispravnosti. Zatreba li pri tom i novih dijelova prava adresa je “Trgoauto”. Brzu pomoć za svoj automobil potražite u Požegi u Ulici Vjekoslava Babukića 11, i u Novoj Gradišci u Ljudevita Gaja 40, te u auto servisu Trgoauto na adresi Kneza Trpimira 40 u Požegi.

Kvalitetna usluga i ponuda, širok asortiman autodijelova i ostalih proizvoda te stručni savjeti i povoljne cijene – sve što je potrebno za dobro održavanje vašeg vozila nudi “Trgoauto” u svojim prodavaonicama i servisu.

Vozači već znaju da za besprijekoran rad vozilu povremeno treba stručno oko i ruka servisera. U auto servisu “Trgoauto” pažljivo će pregledati sve potrebno za sigurnu vožnju – od motora, rashladnog uređaja, transmisije vozila, ispušnog sustava, kočnica, sustava startanja i punjenja do ovjesa, ali i ostale kontrole i dijagnostička testiranja po procjeni servisera.

Na sve radove u dobro opremljenom servisu dobiva se uz račun i garancija na obavljen posao i ugrađene dijelove stoga navratite u „Trgoauto“ jer uz iskustvo, kvalitetnu uslugu i dragocjen savjet vi i vaš automobil možete sigurno i pouzdano poći na put. Trgoauto čeka vas svakog radnog dana u Babukićevoj ulici 11, a za više informacija nazovite 034/ 272 925, 034/ 281 803  ili na službenoj stranici www.trgoauto.com

TEKST: Promo       FOTO: Promo

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn