PROMO: TRGOAUTO – I ovog proljeća najbolje od najboljeg za vaš automobil

Datum objave: 08. 5. 2016. | Kategorija: 034, Promo

DSCN4547

POŽEGA – I ovog proljeća posjetite prodavaonice “Trgoauto”. U Požegi u Ulici Vjekoslava Babukića 11, i u Novoj Gradišci u Ljudevita Gaja 40 potražite brzu pomoć za svoj automobil. A ako želite simbiozu dvaju usluga, možete odmah svoj automobil i popraviti u auto servisu Trgoauto na adresi Kneza Trpimira 40 u Požegi.  Kvalitetna usluga i ponuda, širok asortiman autodijelova i ostalih proizvoda te stručni savjeti i povoljne cijene- sve što je potrebno za dobro održavanje vašeg vozila. 

U ponudi Trgoauta , uz već poznato motorno ulje “Dynamax” provjerene kvalitete, tu su i kočione tekućine, ulja mineralna i sintetička  ulja za mjenjače te tekućine za ljetno pranje stakla u malim pakiranjima od litre, tri i pet litara.Tu je i asortiman autodijelova njemačke tvrtke “NK” čiji su slogan “Najbolji zamjenski dio?Tu je kad ga trebate!” u Trgoautu provjerili brojni zadovoljni klijenti.

“Radimo s dosta partnera u Hrvatskoj od kojih roba stiže u roku od 24 sata, a čak i određene dijelove možemo naručiti iz inozemstva i stižu u roku od tri do četiri radna dana. Zadovoljstvo kupca je prioritet,” poručuju iz Trgoauta.Bogato 25-godišnje iskustvo rezultiralo je kvalitetnom selekcijom – proizvodi koji na koje su bile reklamacije, izbačeni su iz asortimana – samo provjereno i kvalitetno nalazi se na policama.

nn

Uz to, dugotrajnost na tržištu omogućila je i povoljne uvjete kod dobavljača što u konačnici  znači i povoljnije cijene za krajnjeg korisnika Tako ćete u Trgoautu pet litara tekućine za pranje stakla u ljetnim uvjetima platiti samo 19 kuna, pola litre kočionog ulje vrhunske kvalitete koštat će vas samo 25 kuna, a tu su i motorna ulja za četverotaktne motore za samo 89 kuna. Kvaliteta i povoljne cijene odlika su i unico filtera te japanskih dijelova kojima su u Trgoautu proširili svoj asortiman.

“Uvijek se kvalitetan proizvod pokaže jeftinijim. Imamo više od 25 godina iskustva, točno znamo što nudimo i držimo samo provjerenu robu. Dođite i provjerite sami,   posjetite našu web stranicu  www.trgoauto.com ili nazovite 034/ 272 925. Uvijek smo spremni biti na usluzi,” poručuju iz Trgoauta.

TEKST: S. P.      FOTO: D.P.

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn