PROMO: TO“KOKOLO“ – Zakoračite u poznato dječje carstvo na novoj adresi

Datum objave: 02. 5. 2015. | Kategorija: 034, Promo

KKKKK

NOVA GRADIŠKA – Teorija marketinga tvrdi kako su djeca, neizravno, najbolji kupci. Jer, ona će nam spontano, prstićima ili okicama, pokazati ono što im se sviđa. A, roditelji će tada, s iznimnom ljubavi, pažnjom i odgovornošću kupovati. Jer, njihova mala zlata zaslužuju samo najbolje. Upravo takve proizvode, provjereno najbolje, nudi specijalizirano dječje carstvo- novogradiška trgovina „Kokolo“. Uz već stečenu dobru, staru naviku da svojim malim i malo većim kupcima gotovo svakodnevno ponude nešto novo,ali i tradiciju dugu 20 godina, „Kokolo“ se od sada može pohvaliti i novom adresom, vrhunski uređenom prostoru u Haulikovoj ulici broj 2.

Riječ je o jedinstvenom trgovačkom obrtu prepoznatom i izvan Nove Gradiške, usko specijaliziranom za kupce koji nose konfekcijske brojeve od 0 do 16.Zahvaljujući iznimno visoko postavljenoj ljestvici kada je riječ o trgovačkoj usluzi, pristupu kupcu, kvaliteti i izboru proizvoda, „Kokolo“ je nezaobilazna točka svim roditeljima, bakama, djedovima, užoj i široj rodbini.Njihova je misija, ističe mladi vlasnik ( ali i mladi otac), Hrvoje Tusić,svakom svom kupcu ponuditi vrhunski kvalitetnu, udobnu, modernu i sigurnu dječju odjeću. Upravo tu na scenu stupaju pomno odabrani brendovi , vrhunski kvalitetni ,zdravstveno potpuno ekološki,  ali i specijalizirani nacionalni proizvođači-„Ivanka moda“, „Divero“, „Štahan“, te u najmlađim modnim krugovima dobro poznate baby marke-„Niki“ i „Koki“.Osim kvalitetne odjeće, novi prostor „Kokola“ dobro pozicioniran u blizini parkinga, još je ugodnije šareniji i veseliji, prepun omiljenih dječih igračaka, plišanih medvjedića, edukativnih „mozgalica“koje će aktivirati moždane vijuge vaših malih modnih genijalaca.Nakon što ih kvalitetno obuku, ( tu je bogat asortiman odjeće za najmlađe, ali i malo starije frajere i frajerice-muške i ženske vestice, modni detalji poput kravata,kardigani, košulje, moderne haljinice ), u „Kokolu“ će se pobrinuti i za „klijentove“ roditelje, te im na izbor ponuditi sve što je potrebno za uspješno savladavanje izazova roditeljstva- krevetiće, hranilice, guralice, hodalice, edukativne madrace, ormariće za presvlačenje,auto sjedalice, ali i prva mala vozila koja će doći na red nakon što se izguštaju „autići“.Želite li da vaš potomak bude posebno primijećen u svojim najvažnijim životnim trenucima, u „Kokolu“ nude i vrhunski krsni program.

NN

Uz novi, suvremeni prostor u Haulikovoj ulici broj 2.pobrinuli su se i za još jednu novost. Sav „Kokolov“ asortiman možete razgledati i u udobnosti vlastitog doma, otkrivajući ponudu na facebook stranici , ali i naručiti telefonski ili narudžbom u inbox. „Kokolo“ će se, potom, zahvaljujući kvalitetno organiziranoj internet prodaji, pobrinuti da vam sve naručeno na vrijeme i dostave, a mogu se pohvaliti kupcima iz Zagreba, Splita, ali i gotovo svih jadranskh otoka. Uz osmjeh s kojim dočekuju svakog kupca, u „Kokolu“ misle i na stanje vaših financija,nudeći kartičnu kupovinu, ali i obročne otplate.

Posjetite ih svaki dan od 8 do 20 sati, subotom do 13 sati u njihovom novom prostoru, malom, dječjem carstvu u Haulikovoj ulici broj 2.
Za dodatne informacije nazovite 035/361-633  ili  095/906-5024 ili posjetite  facebook stranicu.

TEKST: S.Tarbuk    FOTO: S.Tarbuk

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn