PROMO: TO“KOKOLO“- Mjesto na kojem i Djed Božićnjak nabavlja poklone za najmlađe

Datum objave: 15. 12. 2016. | Kategorija: 034, Promo

n

NOVA GRADIŠKA – Iako je kupovati za najmlađe i najdraže u svakoj prilici posebno zadovoljstvo, prosinac je mjesec koji zahtijeva i malo kreativnosti. Jer, treba ispuniti želju povjerenu Djedu Božićnjaku, ali i kupiti pametno, kvalitetno i povoljno. Sve navedene kriterije provjereno će ispuniti TO „KOKOLO“, specijalizirano dječje carstvo s 20.godišnjom tradicijom. Navratite, stoga, ovih dana u njihov vrhunski uređen prostor u Haulikovoj ulici broj 2. u Novoj Gradiški, obavite blagdansku kupovinu i budite sigurni kako će vam vaši najdraži i najmlađi uz primljeni dar pokloniti svoj najljepši osmjeh.

Jer, u „KOKOLU“ se baš sve vrti oko njih-vaših malih zlata koji zaslužuju najbolje, zbog čega će ovih dana biti  nezaobilazno mjesto kupovine. Osim toga, njihova je misija svakom svom kupcu ponuditi kvalitetnu, udobnu, modernu i sigurnu dječju odjeću, po mogućnosti hrvatske proizvode, visokih ekoloških standarda, ali i veliki izbor iz čarobnog svijeta igračaka. Ukoliko su vaši klinci, bez obzira na godine ( jer dobar se stil  gradi odmalena) visoko modno osviješteni, obradujte ih frajerskim muškim i ženskim vesticama, kardiganima, košuljama, modernim haljinicama, ali i posebno snažnim modnim dodatkom-kravatom.

15107268_1339750089389107_7069875843225595387_n

Ako bi ih, pak, „ispod bora“više obradovala igračka, „Kokolo“ je prostor prepun čarobnih, izazovnih vozila na kotače, kolica, guralica, hodalica, triciklića, stvorenih za trenutke u kojima vaše najmanje zlato postaje spretnije na nogicama. Tu su i biciklići, pa i vrhunski moderna aku-vozila za prave, velike dječake. Birajte i iz bogate ponude kreativnih društvenih igara, edukativnih mozgalica, igrački kao iz „Priče o igračkama“, ali i klincezama i klincima posebno dragih „plišanaca“.

15135931_1339751156055667_702745376853314745_n

Tražite li kojim slučajem poklon od kojega ćete profitirati i vi i vaš mali potomak, jer roditeljstvo je „krupan zalogaj“, tu su vrhunske hranilice, prenosivi krevetići, edukativni madraci, auto sjedalice, vrtići, ali i „high-tech“ kolica u kojima ćete oboje biti hit! Zahvaljujući iznimno visoko postavljenoj ljestvici kada je riječ o trgovačkoj usluzi, pristupu kupcu, kvaliteti i izboru proizvoda, ali, prije svega i tradiciji građenoj 20 godina, TO „KOKOLO“ je nezaobilazna točka svim roditeljima, bakama, djedovima, užoj i široj rodbini. Tražite li blagdanski poklon koji će biti nagrađen najljepšim osmjehom, navratite, ovih dana u „KOKOLO“. Jer, mjesto je to na kojem poklone nabavlja i Djed Božićnjak!
https://www.facebook.com/kokolobabyshop/

TEKST: S. Tarbuk       FOTO: Kokolo

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn