PROMO: TO “KOKOLO“ – Jedinstveno dječje prodajno carstvo

Datum objave: 16. 9. 2014. | Kategorija: 034, Promo

kr

NOVA GRADIŠKA – Kupovati za „vaše malo zlato“, posebno je emotivan, ali i odgovoran  zadatak. Jer, oni na kojima svijet ostaje, zaslužuju najbolje, najljepše i najkvalitetnije.  U svijetu „Kokola“ sve se vrti upravo oko njih. Zahtjevna je to misija, jer, upravo za one koje volimo najviše, najteže je i kupovati. Stoga je novogradiški Trgovački obrt „Kokolo“, zahvaljujući  postavljenim visokim standardima, velikom trudu zaposlenih, kao i prilikama na tržištu, tijekom dvadesetak godina poslovanja izrastao u prepoznatljivo i kvalitetno ime, nezaobilazno mjesto kupovine za vaše najmlađe. Njihova je misija svakom svom kupcu ponuditi kvalitetnu, udobnu, modernu i sigurnu dječju odjeću, po mogućnosti hrvatske proizvodnje. Pri tome najveću  pažnju poklanjaju zadovoljstvu svojih kupaca, kao i visokim zdravstveno ekološkim kriterijima.

Upravo je „Kokolo“, strateški smješten u središnjoj gradskoj ulici, ulici Slavonskih graničara 25., nezobilazno čarobno dječje, ali i roditeljsko carstvo- mjesto na koje ćete, kada, tad navratiti, jer samo su oni jedinstveni i specijalizirani , kada je riječ o potrebama malih kupaca- onih čiji su odjevni brojevi od 0 do 16. Iako za njih najčešće kupuju stariji, navratite li u „Kokolo“ zajedno, možete biti sigurni kako će mašta vaših „najdražih“, itekako biti aktivirana. Jer, prostor je to krojen po njihovoj mjeri, prepun šarenih, edukativnih igračaka, omiljenih plišanih medvjedića, ali i svih onih čarobnih, izazovnih vozila na kotače-kolica, guralica, hodalica. Jednom, kada vaše malo zlato postane spretnije na nogicama, ponovno je red navratiti u „Kokolo“, jer čekaju vas i sa zanimljivom ponudom triciklića, ali i vrhunski modernih aku vozila za prave dječake.

U „Kokolu“ se, od prvog dana brinu i za mame i tate, želeći im izazove roditeljstva što više olakšati, nudeći vrhunski kvalitetne hranilice, prenosive krevetiće, edukativne madrace, auto sjedalice, ali i sve one vrhunski „pametne“, pedagoški pomno osmišljene igračke koje će, kroz godine, aktivirati njihove male „moždane vijuge“. Osim iznimno bogatog  asortimana specijaliziranog  za vaše najmlađe potomke, u ovom sjajnom prostoru misle i na godine koje tek dolaze. Tako će vam ponuditi iznimno moderne muške, ali i ženske vestice, kardigane, frajerske karirane košulje, male kravate, ali i unikatne haljinice za koje možete biti sigurni kako će biti primijećene „na špici“. „Kokolo“ za svoje vjerne kupce nudi i vrhunski krsni program, ali i sve one nebrojene manje i veće sitnice bez kojih je posao roditeljstva danas nezamisliv.

Uz tradiciju koju valja očuvati, iznimnu profesionalnost i ljubaznost, kao i neizostavni osmjeh, jer kako biti namrgođen u svijetu „beba i najmlađih“, u „Kokolu“ vode posebnu pažnju o ponuđenim brendovima. Tako ćete samo kod njih pronaći vrhunski kvalitetne specijalizirane nacionalne proizvođače: „Ivanka moda“, „Divero“, „Štahan“, ali i čuvene baby marke „Niki“ i „Koki“. Vodeći računa o kućnom proračunu, „Kokolo“ vam nudi i mogućnost kartičnog poslovanja, kao i obročne otplate. Njihovu sjajnu ponudu možete otkriti i na službenoj facebook stranici i tako unaprijed planirati kupovinu.

https://www.facebook.com/pages/Tokokolo/790900854274036?fref=ts

Uslužan, profesionalan i kretivan tim koji poznaje potrebe vaših najmlađih, čeka Vas u „Kokolu“

TEKST: Simonida Tarbuk    FOTO: S. Tarbuk

Slavonski © 2013 - 2023 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn