PROMO: TAXI ĐIMOTI – 098 956 2494 – Halo… Taxi Đimoti Požega?

Datum objave: 25. 11. 2019. | Kategorija: Promo

POŽEGA – Dovoljno je nazvati 098 956 2494 Taxi Đimoti Požega želite li brzo, sigurno i po povoljnoj cijeni stići na odredište. U žurbi, nedostatku vlastitog vozila, javnog prijevoza ili zbog udobnosti, usluga taxi-ja na dohvat vam je ruke.

Da bi sigurno i na vrijeme stigli na bilo koje odredište, već odavno vam nije potreban vlastiti automobil. Tu je usluga taxi-ja koja će vam, u svakom trenutku, život učiniti jednostavnijim i komfornijim. Imate li sreće, pa još nađete i sjajnog vozača s višegodišnjim iskustvom, svaku ste brigu smanjili na minimum, jer, vaša sigurnost i pravovremeni dolazak na željenu destinaciju, njegov je posao.

Usluga je to kakvu pruža Taxi Đimoti Požega, vlasnika Ivice Đimotija koji će vas u svakom trenutku, kad god to poželite ili “stisne” potreba, odvesti na traženu adresu. Dovoljno je tek okrenuti broj 098 956 2494, ugodno se smjestiti na zadnje sjedalo i sve ostalo, s puno povjerenja, prepustiti “majstoru”. Bilo da je riječ o kraćim ili duljim relacijama, Taxi Đimoti dovest će vas brzo i profesionalno, uz visoku kvalitetu usluge, te što je još važnije, po povoljnoj cijeni.

Računica je sljedeća- prvih 5 kilometara koštat će vas 20 kuna, a 1 kilometar vožnje 6 kuna. Dovoljni su to razlozi da u imenik mobitela pohranite broj 098 956 2494, jer potreba može zakucati na vrata već sutra. Taxi Đimoti čeka… Spreman odvesti vas gdje god poželite!

TEKST: S. T.             FOTO: D. P.

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn