PROMO: SWEET WEEKEND U “MALINI” – Uz dobru glazbu, slatko je još slađe

Datum objave: 02. 8. 2019. | Kategorija: Promo

NOVA GRADIŠKA – Vikend je važno početi na pravi način. Pogotovo kada je produljeni. Uz drage ljude i zalogaj, dva slatkog. Dodajte tome zvuke dobre glazbe i uživajte u ljetu. I “Slatkom vikendu” u Cake baru Malina.

U vrućim ljetnim noćima ništa vas ne može tako dobro osvježiti kao sladoled. Znaju to u Cake baru “Malina”, omiljenom mjestu svih istinskih zaljubljenika u slatko, koje vas, ovih dana, čeka s brojnim novostima.

Uz pregršt novih sladolednih okusa stvorenih za uživanje, raskošno dekadentne kolače, impresivnu “pivsku kartu” sastavljenu od craft bisera koji će zadovoljiti i najzahtjevnije, sjajnu kavu-onu klasičnu, ili, pak, šik, poput ice caffea ili osvježavajuću limunadu, vikend pred nama u “Malini” će biti posebno sladak, za što će se pobrinuti i slatki zvuci glazbe.

Navratite u njihov šarmantno uređen prostor u ulici Slavonskih graničara 1, na novogradiškom “Korzu”, “zauzmite” pravo mjesto na ugodno rashlađenoj terasi i uživajte. Uz drage ljude, zalogaj, dva slatkog i dobru glazbu. Na kraju krajeva, to je i cilj ljeta. Za osmijeh, dobro raspoloženje i povišenu razinu hormona sreće pobrinut će se Cake bar Malina. Navratite i uvjerite se….

TEKST: S. T         FOTO: CakeBarMalina

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn