PROMO: SVEČANA DVORANA „KRUNA“ -„Okrunite“ svoje snove i u novi život u dvoje, zakoračite kraljevski

Datum objave: 01. 11. 2015. | Kategorija: 034, Promo

n

NOVA GRADIŠKA – Iako kažu kako je ovo jedan od onih događaja koji u nama izazivaju najviše stresa, vjenčanje je, zasigurno i događaj kojega se s posebnim emocijama i nostalgijom sjećamo cijeloga života.I baš zbog toga, trenutak u kojemu ljubav prema partneru poželimo podijeliti s cijelim svijetom, zaslužuje i savršeno mjesto a to je svečana dvorana Kruna u ulici Alojza Stepinca 11 u Novoj Gradiški.

Mjesto je to koje ćete zabilježeno na fotografijama čuvati zauvijek u srcima i obiteljskim albumima, ono koje će estetikom, posebnošću i intimnošću na najbolji način prezentirati i vaše osjećaje, ali i ono, koje će, u dogovoru s vrhunskim profesionalcima, na najbolji način održavati i sve ono što  predstavljavate i Vi kao budući bračni par. Mjesto koje tražite  i koje će uspješno odgovoriti na sve vaše  maštovito-izazovne zahtjeve, ali i mjesto na kojemu ćete se osjećati kraljevski, definitivno je dvorana Kruna.

Jer, prostor je to iza čijeg pomno osmišljenog interijera, stoji vrhunski tim stručnjaka i profesionalaca, ekipa koja zna kako gosta razmaziti, ali mu i ponuditi uvijek više od onoga što traži, ekipa koja svoj posao godinama uspješno usavršava u jedinom novogradiškom prostoru stila i lukusuza, prostoru Hotela „Kralj Tomislav“. Stoga je svečana dvorana „Kruna“, istinska kruna iskustva, umijeća i posebnosti, prostor na kojemu je do izražaja došla stilska prepoznatljivost, oko za detalje, osluškivanje zahtjeva klijenata, dizajnerski „touch“, najviši europski standardi gradnje, vrhunsko gastronomsko iskustvo i  ekskluzivna pozicija u strogom centru grada.Tražite li, stoga, posebno mjesto za svoj najposebniji dan, otkrijte „Krunu“ i poklonite sebi i svojim najdražim gostima, vjenčanje iz bajke.

nn

Svečana dvorana „Kruna“ prostor je na kojemu možete organizirati ljupkz, intimnu obiteljsku proslavu, ali i raskošan tulum na kojemu ćete se zabavljati s čak 450 gostiju. Jer, dvorana od 700 kvadratnih metara osmišljena je samo s jednim ciljem-priuštiti vam najbolje.Raskošni okrugli stolovi dekorirani prema najvišim estetskim  s standardima, plesni podij kao iz bajke, luksuzna pozornica za glazbenike s najmodernijim razglasnim i rasvjetnim sistemom, mogućnost kreiranja svjetlosne atmosfere-diskretno intimno prigušene, ili blještavo iskričave, vrhunski ventilacijski  i higijenski sustav, efektni rotirajući stol za mladence, decentni, ali ništa manje atraktivan šank, dvorana u potpunosti prilagođena potrebama osoba s invaliditetom, osigurano besplatno parkirališno mjesto u neposrednom okruženju dvorane za sve uzvanike – samo je dio onoga što će svojim prostorom ponuditi svečana dvorana „Kruna“, a vi, sa zadovoljstvom sačuvati u svojim foto albumima.

Kako je u „Kruni“ sve kraljevski, budite sigurni da će vas kraljevski i nahraniti za što će se pobrinuti tim kulinarskih stručnjaka koji su znanje stjecali u niz renomiranih domaćih i stranih restorana. Stoga će i gastronomski dio vaše svečane svadbene priče, biti još jedna avantura. Nastojeći uvijek biti ispred svih želja svojih gostiju,ali i pokazati zašto su vaš prvi i konačni odabir za svadbenu svečanost, svim svojim mladencima poklanjaju noćenje u čarobnom apartmanu Hotela „Kralj Tomislav“. U „Kruni“ misle i na kumove, koji će se nakon nezaboravnog provoda, zahvaljujući sjajnom poklonu, moći odmoriti u dvije dvokrevetne sobe hotela.Ukoliko sve ovo nije dovoljno, slobodno ih izazovite, a oni će će, brzo, kvalitetno i uspješno, odgovoriti na sve vaše zahtjeve.
Pronađite ih u ulici Alojzija Stepinca 11. U Novoj Gradiški, na službenoj stranici i  facebooku ili kontaktirajte na broj 098/405 513, ibudite sigurni, kako će vam na svadbenoj svečanosti organiziranoj u „Kruni“ svi zavidjeti.

TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: Kruna

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn