PROMO: SVEČANA DVORANA GALA – Za nove početke i najljepše životne trenutke

Datum objave: 25. 5. 2020. | Kategorija: Promo

GRABARJE – S dolaskom ljepšeg vremena i prestankom epidemioloških mjera, život se polako vraća na uobičajene tračnice, omogućujući nam tako i uživanje u malim i velikim istinskim radostima. Poput svadbenih i drugih svečanosti u društvu dragih nam ljudi. Za nove početke i najljepše životne trenutke tu je Svečana dvorana Gala u Grabarju, u ulici Stjepana Radića 2, mjesto na kojem znaju kako briga o svakom detalju čini razliku.

Iako bi novo normalno s popuštanjem pandemije i prestankom epidemioloških mjera trebalo postati i naša nova stvarnost, ništa neće moći zamijeniti istinske male i velike životne radosti, poput svadbenih i drugih svečanosti u društvu dragih nam ljudi. Za nove početke tu je Svečana dvorana Gala u Grabarju, u ulici Stjepana Radića 2, spremna svaku vašu važnu životnu priču učiniti nezaboravnom, jer dugogodišnje ugostiteljsko iskustvo i briga o svakom detalju čine razliku. Smještena na površini od 1350 metara kvadratnih, u novom ruhu, prostor je to koji će vas dočekati s velikom terasom na otvorenom i svečanom dvoranom veličine 950 kvadrata.

Pripremate li svadbenu ili neku drugu svečanost birajte između zatvorenog i otvorenog prostora. Odlučite li se za prvu varijantu, od 28.svibnja na raspolaganju vam je mogućnost organizacije svečanosti sa do 100 uzvanika na prostoru od 300 kvadratnih metara, od 15. lipnja do 200 uzvanika na duplo većem prostoru, a od 1.srpnja i do njih 300, na ukupno 900 kvadrata. Želite li radost s gostima podijeliti na otvorenom prostoru, od 28.svibnja moguće je organizirati svečanosti s najviše 300 uzvanika, od 15. lipnja s njih 500, a od 1.srpnja i do 1000 uzvanika, koje je, s puno stila i elegancije, moguće ugostiti na prostoru od 3000 kvadrata.

Za bolji ugođaj i trajno sjećanje mladenaca i njihovih uzvanika Svečana dvorana Gala nudi i 13 ukusno opremljenih soba, a za nove početke tu je i akcija koju nikako ne bi trebalo propustiti, jer prvih pet rezerviranih svadbenih svečanosti s više od 200 uzvanika, na poklon će dobiti besplatan boravak u sobama, dan prije, ali i na dan svečanosti. Uz profinjenost i romantiku koje ovo mjesto čine bajkovitim, ne zaboravite ni višegodišnje iskustvo koje jamči profesionalnost i vrhunsku uslugu bez koje nema ni kvalitetno organizirane svečanosti.

Omjer cijene i kvalitete, zatvoreni i otvoreni prostor, dovoljno mjesta za ples i dobro raspoloženje, kao i novo ruho dovoljni su razlozi da se, u najvažnijim životnim trenucima odlučite za Svečanu dvoranu Gala.

Potrebno je tek “okrenuti” broj 098/909 64 80 ili 098/948 08 62 i dogovoriti detalje. Sve ostalo je njihova briga. Dobro došli!

TEKST: S. T.        FOTO: Svečana dvorana Gala

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn