PROMO: SVEČANA DVORANA GALA – Mjesto na kojem nastaju najljepše uspomene

Datum objave: 12. 5. 2022. | Kategorija: Promo

GRABARJE – Najvažniji i najljepši životni trenutci zaslužuju jednako lijep prostor, jer najdraže su uspomene satkane od detalja koje čine razliku. Vizija je to kojom se vode u Svečanoj dvorani Gala u Grabarju, u ulici Stjepana Radića 2, mjestu na kojem vas čekaju s dobrodošlicom, spremni svaku vašu svečanost učiniti posebnom

Dan poseban poput vašeg vjenčanja ili drugih svečanosti u društvu dragih vam ljudi, zahtjeva isto takav tretman, stoga se posvetite onom istinski važnom, a brigu o ostalim detaljima prepustite najboljima. Upravo to nudi Svečana dvorana Gala Svečana dvorana Gala u Grabarju, u ulici Stjepana Radića 2, mjesto na kojem znaju kako briga o svakom detalju čini razliku.

Spremni, zahvaljujući dugogodišnjem ugostiteljskom iskustvu, svaku vašu važnu životnu priču učiniti posebnom, Gala vas čeka u novom, elegantnom ruhu, smještena na površini od 1350 metara kvadratnih, s velikom terasom na otvorenom i svečanom dvoranom veličine 950 kvadrata. Uz niz detalja koji čine razliku, mogućnost biranja između fešte u otvorenom ili zatvorenom prostoru, idealno je to mjesto za svadbene i druge svečanosti koje u svakom trenutku može primiti od 50 do čak tisuću gostiju.

Vodeći računa o vašoj ugodi i potrebi svakog vašeg dragog gosta, Gala vas čeka s potpuno klimatiziranim prostorima, ventilacijom za izmjenu zraka, prostorom za pušače, ali i dizalom sa rampom za invalide, kao i parkiralištem kapaciteta do 200 vozila. Uz profinjenost i romantiku koje ovo mjesto čine bajkovitim, ne zaboravite ni višegodišnje iskustvo koje jamči profesionalnost i vrhunsku uslugu bez koje nema ni kvalitetno organizirane svečanosti.

 

Kako je svaki važan životni trenutak u društvu dragih ljudi nezamisliv bez ukusno pripremljene hrane, Svečana dvorana Gala u ponudi ima i niz različitih menija – od tradicionalnog slavonskog, do složenih plata ali i brojnih drugih gastro specijaliteta. Svaku vašu priču obogatit će i raznovrsnom ponudom pića kao i sjajnom vinskom kartom koja se, s pravom ponosi, i vinom kuće. Pristupačna lokacija na raskrižju državne ceste Požega-Našice i županijskog pravca između Pleternice i Kutjeva, dobro poznata adresa, omjer cijene i kvalitete, zatvoreni i otvoreni prostor, dovoljno mjesta za ples i dobro raspoloženje, vrhunska usluga i profesionalnost osoblja, kao i novo ruho razlozi su da se, u najvažnijim životnim trenucima, odlučite za Svečanu dvoranu Gala.

Dovoljno je tek “okrenuti” broj 098/909 64 80 ili 098/948 08 62 i dogovoriti detalje. Sve ostalo je njihova briga. Najljepše uspomene stvorite u Svečanoj dvorani Gala!

TEKST: S.T                FOTO:  Promo

Slavonski ©   2013 - 2024 sva prava pridržana
hosting: Plus hosting web: exdizajn