PROMO: STOLARIJA PENAVA – „Kucni u drvo“ ili vrata i prozori koji pozivaju u dom

Datum objave: 06. 4. 2017. | Kategorija: 034, Promo

penava n

POŽEGA – Iako su najbolja vremena za drvoprerađivačku industriju, nažalost, iza nas, a obrtnika sve manje, slavonska stolarija, baš kao i naši majstori, ugled, stručnost i kvalitetu nisu izgubili. Jer, slavonski je namještaj, onaj nadaleko poznati, masivni, proizvod s kojim je, itekako, upoznato i strano tržište. Jer, unatoč novim i modernim trendovima stanovanja koji traže isto takve materijale, toplinu  i dugotrajnost drveta, teško je nadomjestiti. Osim toga, jedino drvo, čvrsto, prkosno, stabilno, slavonsko, pruža bezvremensku klasiku i eleganciju. Onu kakvu nudi Stolarija Penava, Varelovac 44, Požega.

I mada će svaki dobar stolar reći kako drvo, prije nego li mu se pristupi, treba poznavati u dušu, jer, zna biti tvrdoglavo, 25 godina iskustva najbolji je jamac kvalitete i prepoznatljivosti. Znaju to, prije svega, strani kupci, oni kakvih je najviše, iako se i domaće tvrtke, birajući kvalitetu i trajnost, sve češće ponovno odlučuju za drvo. A, upravo je njegovo veličanstvo drvo, kralj u Stolariji Penava, obrtu koji je, unatoč pojavi brojnih suvremenih materijala, dugih četvrt stoljeća, ostao dosljedan proizvodnji drvenih masivnih elemenata. Vodeći računa o estetici, znajući kako o unutrašnjosti doma, prije svega, „progovara“ ulaz, u Stolariji Penava, specijalizirali su se upravo za drvena ulazna ali i sobna vrata, kao i prozore.

penava 1

Da je riječ o  istinskim drvnim znalcima, dokazuje i vlastiti proizvodni pogon, (uz pilanu i sušaru), u kojem izrađuju i prodaju građu, režu je, hoblaju i suše. Obratite im se i tražite li vrsne majstore za postavljanje drvenih podova, laminata i parketa. Jer, osim kvalitete i najpovoljnije cijene, oni s drvetom, kako kažu, rade bolje i brže od ostalih. Ako pak drvo, i pored brojnih prednosti, nije vaš odabir kada je riječ o estetici doma, ponudit će vam PVC stolariju najkvalitetnijih profila njemačkog brenda „Inautic“, vrhunske armature, ali i najboljih, „Sigenium“ okova u profilima.

Jer, valja misliti na sve vremenske uvjete. Osim toga, prozori Stolarije Penava krase brojne kuće na moru, a bura i nanosi soli znaju biti nemilosrdni. Baš kao i vruće slavonsko ljeto koje samo što nije stiglo. Najbolji zaklon i zaštitu, uz itekako potrebnu dozu stila i vječne klasike, potražite stoga iza vrata i prozora od drva, onakvih kakve dugogodišnjim obrtničkim umijećem izrađuju u Stolariji Penava – proizvodni pogon Varelovac 44 u Požegi (salon.penava@gmail.com 098/270-733).

TEKST: S. T.     FOTO: D. Pok

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn