PROMO : SPUŽVICA OBRT – Naša je misija čistoća i urednost, obratite nam se s povjerenjem!

Datum objave: 27. 7. 2016. | Kategorija: 034, Promo

640480spuzvica

NOVO SELO – Boravak i rad u čistim i mirisnim prostorima, oku ugodan i uredan okoliš, čija unutrašnjost odiše mirisom “novog”, namještaj i tepisi baš kao da ste ih jučer dopremili iz trgovine- sve to je moguće ako poslove čišćenja i uređenja prepustite  “SPUŽVICA OBRTU” sa sjedištem u Novom Selu, Vinorodna ulica broj 7. Ljeto je pravo vrijeme za “generalku”, zašto to ne bi učinili na pravi način?  

Spužvica Obrt prava je domaća priča o vrijednim ljudima i dobroj ideji. Vlasnica Marica Pilaš pet je godina bila nezaposlena, i u tom razdoblju povremeno je radila poslove čišćenja, pokušala je posao pronaći i u Njemačkoj, ali dom je dom. I tako se rodila ideja – čišćenje zašto ne? “Osnovna djelatnost je čišćenje poslovnih i privatnih prostora, ali imamo još nekoliko djelatnosti – pranje i kemijsko čišćenje tepiha, čišćenje i pranje namještaja, čišćenje unutrašnjosti vozila, poliranje farova na vozilima, uređenje okoliša – od košnje trave do oblikovanja zelenila i cvjetnih gredica. Tu je i pranje svih vrsta tvrdih podova od mramora, kamena, betona do keramičkih pločica. Sve to radimo s profesionalnim strojevima i ekološkim sredstvima koja nisu škodljiva ni za ljude ni za okoliš. No, riječ je o sredstvima koja daju vrhunske rezultate. Sredstva koja primjerice koristimo za čišćenje namještaja i unutrašnjosti automobila uništavaju grinje i bakterije te priječe njihov razvoj i do godinu dana. Zdravstvena sigurnost u vašem domu i automobilu tako je zajamčena na dulje vrijeme,” pričaju nam Marica i njen suprug Goran ponosni na, kako ističu, uvijek pozitivne povratne reakcije sve većeg broja korisnika njihovih usluga.

Po tepihe će primjerice doći na vašu kućnu adresu, oprati ih, ako su čupavci i počešljati te vratiti na mjesto svježe, suhe, bez mrlja i tragova i obnovljenih boja. Svatko tko se ikada bavio pranjem tepiha, zna što to znači, zar ne?

11717206_1416486015347646_1227418134_n

A posao se razvija jer kvaliteta ne može dugo ostati neprepoznata. Nakon prve godine zaposlili još jednu djelatnicu na puno radno vrijeme,  a njihov kvalitetan rad prepoznali su mnogi pa u samom gradu  održavaju nekoliko objekata svakodnevno, tjedno ili na mjesečnoj bazi. I nekoliko privatnih travnjaka prepušteno je njihovoj stručnoj brizi, a posao namjeravaju proširiti i izvan granica Požeško-slavonske županije.

“Želimo proširiti djelatnost, povećati broj objekata koje održavamo ali i proširiti se na neke druge gradove. Evo, u Kutini smo dobili posao održavanja zdravstvene ustanove i namjeravamo nastaviti u tom pravcu. Naši su korisnici zadovoljni jer nudimo korektnu i kvalitetnu uslugu po povoljnim cijenama. Kada odradimo posao, onda korisnici vide po rezultatima da to stvarno vrijedi. Veliki dio novca ulažemo u  poslovanje, u kvalitetna sredstva koja nam jamče da će rezultati uvijek biti vrhunski. Stoga nam se obratite s povjerenjem,” pozivaju iz Spužvice.

A obratiti im se možete putem facebook stranice, te na brojeve mobitela 098 929 03 57  ili 098 166 66 72 ili na telefon/fax  034/246-135.

Pogledajte kako to izgleda prije i poslije “Spužvica tretmana”. Razlika je očita!

TEKST: S. P.      FOTO: D. P./ Spužvica

Slavonski © - 2014 - 2020 sva prava pridržana
hosting : Plus hosting web : exdizajn